Antena Căutare

Farsă de ziua lui! Paste carbonara, gătite de un ”concurent surpriză”! Scărlătescu desființează preparatul colegului de jurizare?!

Într-o zi specială, emisiunea ”Chefi la cuțite” are parte de o jurizare... aparte. Pentru că ziua de naștere l-a prins pe Cătălin Scărlătescu pe platourile de filmare are emisiunii, colegii i-au făcut câteva surprize.

Într-o zi specială, emisiunea ”Chefi la cuțite” are parte de o jurizare... aparte. Pentru că ziua de naștere l-a prins pe Cătălin Scărlătescu pe platourile de filmare are emisiunii, colegii i-au făcut câteva surprize.

Așa se face că Florin Dumitrescu s-a apucat de gătit și și-a pus preparatul sub cloșuri. Cei trei chefi au primit în farfurie paste carbonara, preparate chiar de chef Dumitrescu. Singurul care nu a știut însă acest lucru este sărbătoritul zilei, chef Scărlătescu.

Și acum vine partea interesantă. Analiza pe preparat!

„Astea sunt paste gătite de cineva din Germania. De fapt, un taximetrist sau muncitor italian plecat în Germania”, presupune chef Scărlătescu.

Replica vine de îndată! „Scărlătescule, m-ai făcut taximetrist”, a izbucnit în râs Florin Dumitrescu, care îi dezvăluie că pastele sunt, de fapt, cadou de ziua lui.

Unul dintre șefii lui a fost bucătarul Reginei Angliei! ”Am plecat din România fără să știu încotro apuc. Din ”greșeală”... 20 de ani versus 70! Nepotul și bunica au venit să-și prezinte talentul în bucătărie: Cine câștigă bătălia generațiilor?...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai sport în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Super Neatza, 25 iulie 2024. Horoscopul Zilei cu Adina Moraru: O zi ideală pentru activități creative
Super Neatza, 25 iulie 2024. Horoscopul Zilei cu Adina Moraru: O zi ideală pentru activități creative Joi, 25.07.2024, 09:08
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x