Live acumMireasa Sezonul 2
Prime Time 20:00Film: Maleficent

Farsă de ziua lui! Paste carbonara, gătite de un ”concurent surpriză”! Scărlătescu desființează preparatul colegului de jurizare?!

Într-o zi specială, emisiunea ”Chefi la cuțite” are parte de o jurizare... aparte. Pentru că ziua de naștere l-a prins pe Cătălin Scărlătescu pe platourile de filmare are emisiunii, colegii i-au făcut câteva surprize.

Într-o zi specială, emisiunea ”Chefi la cuțite” are parte de o jurizare... aparte. Pentru că ziua de naștere l-a prins pe Cătălin Scărlătescu pe platourile de filmare are emisiunii, colegii i-au făcut câteva surprize.

Așa se face că Florin Dumitrescu s-a apucat de gătit și și-a pus preparatul sub cloșuri. Cei trei chefi au primit în farfurie paste carbonara, preparate chiar de chef Dumitrescu. Singurul care nu a știut însă acest lucru este sărbătoritul zilei, chef Scărlătescu.

Și acum vine partea interesantă. Analiza pe preparat!

„Astea sunt paste gătite de cineva din Germania. De fapt, un taximetrist sau muncitor italian plecat în Germania”, presupune chef Scărlătescu.

Replica vine de îndată! „Scărlătescule, m-ai făcut taximetrist”, a izbucnit în râs Florin Dumitrescu, care îi dezvăluie că pastele sunt, de fapt, cadou de ziua lui.