Antena Căutare

Finala Chefi la cuțite 2020. Degustare dezamăgitoare în finală! Ce farfurie l-a dezamăgit pe Sorin Bontea

În finala emisiunii „Chefi la cuțite” sezonul 8, difuzată în data de 16 decembrie 2020, Ionuț Belei, Maria Șandru și Roxana Blenche aun pregătit rețete savuroase, în goana lor după marele premiu, în valoare de 30.000 de euro. Juriul a fost format din bucătari celebri în România.

Juriu format din bucătari celebri în România, în finala „Chefi la cuțite” sezonul 8 Galerie
Juriu format din bucătari celebri în România, în finala „Chefi la cuțite” sezonul 8

În finala emisiunii „Chefi la cuțite” 2020, sezonul 8, cei trei finaliști au avut șansa de a-și alege bucătarii alături de care gătesc.

Echipa Roxanei Blenche a ales pe Vincent Lointier, Cristian Boca, Claudia Radu, Roxana Vasile și pe Andrei Hîncu (Kani). Maria Șandru i-a ales în echipa sa pe Alberto Chelu, Cristina Raiu, Silviu Costan (Foca), Adrian Luca și pe Zannidache Edmond (Zanni).

Ionuț Belei a decis să lupte în marea finală „Chefi la cuțite” sezonul 8 alături de Paul Maxim, Vlăduț Manoliu, Robert Vasiliu (Ragnar Vikingul), Coca Nicolae Eupsihie și de Cătălin Rizea.

Degustare dezamăgitoare în finala emisiunii „Chefi la cuțite” sezonul 8

Iosif Ștefănescu, Antonio Passarelli, Marian Cernat, Michael Passarelli, Nicolai Tand, Andreea Moldovan, Dexter Chef, Orlando Zaharia și alți chefi celebri din România au degustat și au analizat atent aperitivele și felurile principale gătite de Maria Șandru, Ionuț Belei și Roxana Blenche.

citește și: Sorin Bontea a recunoscut totul despre Maria Șandru! Ce a dezvăluit despre ea, în finala „Chefi la cuțite” sezonul 8

De data aceasta, daca aperitivul pregătit de Roxana Blenche a fost extrem de apreciat, iată totuși că felul principal a primit ceva critici din partea lui Sorin Bontea, pe motiv că lipsește gustul.

Juriu format din bucătari celebri în România, în finala „Chefi la cuțite” sezonul 8

Juriu format din bucătari celebri în România, în finala „Chefi la cuțite” sezonul 8

citește și: Complet neașteptat! Cum s-a comportat Ionuț Belei cu echipa sa, în marea finală „Chefi la cuțite” sezonul 8

Emoțiile au fost mari și toți cei trei concurenți au încercat, pe cât posibil, să se autodepășească și să demonstreze că merită din plin nu doar locul în finală, ci chiar titlul de câștigător al emisiunii „Chefi la cuțite” 2020, sezonul 8, și trofeul în valoare de 30.000 de euro.

Totuși, la așa premiu, și farfuriile prezentate trebuie să fie unele pe măsură. Orice detaliu a contat, de la gust, textură, combinația de arome, cromatica și elementele surpriză.

citește și: Cine e Ionuț Belei, câștigătorul sezonului 8 „Chefi la cuțite”! De ce a fost un concurent unic în istoria show-ului

Acum, preparatele nu trebuie să fie doar bune la gust sau să arate bine, ci chiar să reflete nivelul înalt, din punct de vedere gastronomic, al fiecărui concurent ce aspiră să devină câștigătorul „Chefi la cuțite” sezonul 8.

Ce farfurie i-a impresionat cel mai mult pe Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu, dar mai ales ce părere a avut juriul format din bucătari celebri din România?

Află totul urmărind clipul video de mai sus din sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite”, de la Antena 1.

Finala Chefi la cuțite 2020. Cei mai buni chefi din România au jurizat farfuriile din finală! Ce au decis... Finala Chefi la cuțite 2020. Florin Dumitrescu, panicat de desertul Roxanei Blenche! Ce a gătit aceasta...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x