Antena Căutare

Finala Chefi la cuțite sezonul 11. Când aflăm marele câștigător al premiului de 30.000 de euro

Finala Chefi la cuțite sezonul 11 se vede pe Antena 1 și AntenaPLAY mai curând decât ai putea crede. După o semifinală epică, trei concurenți se luptă pentru marele premiu în valoare de 30.000 de euro.

colaj cu gina pistol, chef florin dumitrescu, chef sorin bontea, chef catalin scarlatescu la chefi la cutite
Finala Chefi la cuțite sezonul 11 se vede pe Antena 1 și AntenaPLAY | Antena 1

În cea mai recentă ediție a emisiunii Chefi la Cuțite, echipa câștigătoare a intrat integral în Semifinală. Este avantajul de care s-au bucurat Chef Sorin Bontea și concurenții săi, Monica Pușcoiu, Nina Hariton, Constantin Onuț și Matthew Ehsanmehr.

După proba individuală eliminatorie, lor li s-au alăturat în Semifinală Laurențiu Neamțu și Mihaela Zahariea din echipa lui Chef Florin Dumitrescu și Paul Tudosescu (Pablo), Ștefan Nistor și Anamaria Ijac (Anica) din echipa lui Chef Cătălin Scărlătescu.

Urmează o semifinală epică și o finală savuroasă, luni și marți, de la 20:30, pe Antena 1 și AntenaPLAY.

Citește și: Când are loc Finala Mireasa, sezon 7. Simona Gherghe a anunțat data nunților

Ca de obicei, foști concurenți și jurați de specialitate se pregătesc să pășească în platoul de filmare al emisiunii Chefi la cuțite, punctajul lor urmând să transforme pentru totdeauna destinul finaliștilor și pe cel al marelui câștigător.

În urma verdictului de marți, un bucătar talentat va pleca acasă cu 30.000 de euro în cont și statutul de Marele Câștigător al sezonului 11 Chefi la Cuțite.

Așadar, marea finală Chefi la Cuțite se vede marți, de la 20:30, pe Antena 1 și AntenaPLAY.

Chefi la cuțite sezonul 11, ultimul sezon cu Gina Pistol în rol de gazdă

Sezonul 11 al celui mai urmărit show culinar din România, Chefi la cuțite, a debutat pe Antena 1 și AntenaPLAY pe 27 martie. Arena competiției culinare s-a redeschis pentru concurenții ambițioși, gata să impresioneze cu cele mai diverse preparate, dar și pentru cei trei jurați, a căror misiune a devenit și mai dificilă.

Pe lângă introducerea unui al patrulea oponent în lupta pentru câștigarea amuletelor, sezonul 11 a venit și cu o veste tristă pentru fanii Chefi la cuțite.

După o colaborare de 7 ani cu postul TV Antena 1, Gina Pistol a decis că a sosit momentul unei pauze în activitatea profesională, pentru a-și putea dedica mai mult timp familiei, în special creșterii fiicei sale, Josephine. Astfel, sezonul 11 Chefi la cuțite a fost ultimul prezentat de Gina Pistol.

Citește și: Un nou serial coreean exclusiv în AntenaPLAY - The Road: The Tragedy of One

Interviurile Chefi la cuțite, serie exclusivă disponibilă pe AntenaPLAY

Începând cu 21 iunie, imediat după Marea finală Chefi la cuțite sezonul 11, exclusiv pe AntenaPLAY, fanii celui mai iubit show culinar din România vor putea urmări o nouă serie din Interviurile Chefi la Cuțite.

De-a lungul competiției, aceștia au trăit fiecare emoție alături de concurenți. Ba mai mult decât atât, publicul a avut ocazia să cunoască și în sezonul 11 personalități diferite care le-au stârnit interesul încă din preselecții și până în etapa finală a concursului.

La final de drum, aceștia "se dezbracă de secrete" și "dau din casă" pentru abonații AntenaPLAY.

Cele mai picante informații ale concursului culinar vor fi spuse, fără ezitare, de către finaliștii și colegi lor din sezonul 11. Stai cu ochii pe AntenaPLAY pentru a fi primul care vizionează interviurile exclusive ce vor apărea miercuri, 21 iunie 2023.

Prima apariție televizată a Amaliei Mihart, după eliminarea din sezonul 11 Chefi la cuțite. Ce mărturisire din inimă a f... Semifinala sezonului 11 Chefi la cuțite. Ce îi așteaptă pe cei 9 concurenți în această seară, de la 20:30: „Am emoții ma...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x