Antena Căutare

Florin Dumitrescu a câștigat a patra amuletă din sezonul 8 „Chefi la cuțite”

În a patra ediție din sezonul 8 „Chefi la cuțite”, chef Florin Dumitrescu a câștigat a patra amuletă! Reacția colegilor de platou a fost savuroasă!

Emisiunea „Chefi la cuțite” poate fi urmărită luni, marți și miercuri, la Antena 1, de la ora 20:30!​

Odată ajunsă în platoul „Chefi la cuțite”, chef Gabriela Pascaru a anunțat ce decizie a luat în privința amuletei cu numărul 4.

citește și: Deși nu are mâini, Florin Buricea are două joburi, merge cu bicicleta și gătește mai bine decât mulți: „Chiar îmi pare rău acum pentru votul meu”

„Toate farfuriile au fost foarte bune și mi-a fost greu. Erau suficient de bine fierte, aromate. Eu zic că a fost inspirat cel care a făcut mai multe feluri de macaroane, că a avut mai multe gusturi pe farfurie prin sortimentul acela”, a dezvăluit aceasta.

citește și: Prima româncă pilot în Campionatul European de Raliuri a făcut spectacol la „Chefi la cuțite”: „Ești foarte tare!”

„Vezi mă c-a fost apreciată munca unui om”, a glumit Florin Dumitrescu, despre porecla „Petrică muncitorul”, cu care s-a tot lăudat azi.

În prezent, Sorin Bontea are două amulete, iar rivalii săi de la emisiunea „Chefi la cuțite” au câte o amuletă.

Urmărește clipul video de mai sus din emisiunea „Chefi la cuțite” ca să savurezi reacțiile celor trei chefi!

Jurizare cu scântei la „Chefi la cuțite”! Cum au reacționat chefii când li s-au jurizat preparatele... De ce lui chef Sorin Bontea nu-i dă nimeni amuleta! La ce concluzie a ajuns juratul...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x