Antena Căutare

Florin Dumitrescu, mesaj emoționant în mediul online, despre ediția de Chefi la cuțite în care a apărut regretatul NOSFE

Florin Dumitrescu a publicat pe contul său de Instagram un mesaj despre regretatul NOSFE, care a făcut parte din echipa sa în sezonul 10 de la Chefi la cuțite.

Colaj cu Nosfe și Florin Dumitrescu Galerie
Florin Dumitrescu, mesaj emoționant despre ediția de Chefi la cuțite în care a aprut regretatul Nosfe: „Victoria aceasta are o semnificație aparte pentru mine” | Antena 1 & Instagram

În battle-ul 7 de Chefi la cuțite Cătălin Scărlătescu și-a folosit amuleta care i-a oferit puterea de a aduce 4 concurenți din bootcamp, care nu au ajuns în echipe. Sezonul filmat în primăvara anului 2022 l-a avut drept concurent pe regretatul NOSFE, care a ajuns în batte-ul 7 în echipa lui Florin Dumirescu.

Chef Florin Dumitrescu a mărturisit că victoria din battele-ul 7 are o semnificație aparte pentru el.

Citește și: Imaginea publicată de soția lui Nosfe, la aproape 2 săptămâni de la moartea artistului. „Simt că trebuie să iubesc sute de oameni”

Chef Florin Dumitrescu, mesaj emoționat despre NOSFE

„Victoria aceasta are o semnificație aparte pentru mine. Este ediția în care NOSFE a venit în echipa mea - se întâmpla la filmările din primăvară. Îmi este greu să vorbesc despre toate astea... Victoria noastră, dar şi aceste battle-uri sunt dedicate omului atât de frumos care a fost NOSFE”, a scris Florin Dumitrescu pe Instagram.

Citește și: Prima piesă post-mortem a lui Nosfe a fost lansată de management-ul regretatului artist. Cum sună versurile melodiei „Dragoste”

Alături de mesaj, chef Florin Dumitrescu a publicat mai multe fotografii din ediția de Chefi la cuțite în care regretatul Nosfe a intrat în echipa sa.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

În ediția difuzată pe 31 octombrie de Chefi la cuțite chefii și Gina Pistol au spus câteva cuvinte emoționante despre omul frumos care a fost NOSFE.

„Acum șase luni filmam emisiunea care se difuzează în seara asta. Atunci ni se alătura NOSFE. Nu-mi vine să cred ce s-a întâmplat. Acum șase luni filmam, ne distram, glumeam… și dintr-odată auzi că nu mai este. Rămân fără cuvinte”, a declarat Chef Bontea.

„Cei care cântă genul lui de muzică sunt percepuți ca fiind mai duri. Dar NOSFE nu era așa. A fost un băiat atât de fain”, și-a amintit Gina Pistol.

„Îmi e foarte greu să vorbesc despre un om care a fost aici, în echipe, la noi, un băiat tânăr, care a dispărut atât de devreme. Este șocant”, a spus și Cătălin Scărlătescu.

„NOSFE a fost un om de un bun simț rar întâlnit. Soț, tată, artist, un om care, dincolo de imaginea de scenă, a fost unul dintre cei mai frumoși oameni pe care i-am cunoscut”, au fost cuvintele lui Chef Florin Dumitrescu, cel din echipa căruia a făcut parte NOSFE.

NOSFE a murit la vârsta de 37 de ani, pe deata de 16 octombrie 2022. Potrivit Poliției, rapper-ului i s-a făcut rău în casa din Balotești, iar soția sa a apelat 112.

„Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Ilfov a fost sesizat de către o femeie, cu privire la faptul că soţul acesteia a căzut în imobilul de domiciliu, din Baloteşti, şi nu mai reacţionează. Imediat, poliţiştii oraşului Otopeni s-au deplasat la faţa locului, pentru efectuarea activităţilor din competenţă, unde au identificat persoana în cauză, respectiv un bărbat în vârstă de 37 de ani”, se arată în comunicaul transmis de Poliție.

Chefi la cuțite, din nou lider de audiență. Diseară, echipele sunt jurizate de marii bucătari ai României de dinainte de... Chefi la cuțite, 1 noiembrie 2022. Gina Pistol, vestea care i-a uimit pe chefi. Cine va juriza preparatele echipelor de ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x