Antena Căutare

Chefi la cuțite, 31 octombrie 2022. Cine sunt cei 4 noi concurenți aduși de chef Cătălin Scărlătescu. Toți au fost uimiți

Chef Cătălin Scărlătescu a folosit amuleta și a adus 4 noi concurenți în competiția sezonului 10 Chefi la cuțite. Toți au fost uimiți când au văzut la cine s-a gândit juratul show-ului culinar. Hai să vezi despre cine este vorba.

Colaj cu Chefii și concurenți în bucătăria Chefi la cuțite Galerie
Chef Cătălin Scărlătescu a folosit amuleta și a adus 4 noi concurenți în competiția sezonului 10 Chefi la cuțite | Antena 1

Ediția 26 a sezonului 10 Chefi la cuțite, de pe 31 octombrie 2022, a adus o surpriză de zile mari telespectatorilor. Chef Cătălin Scărlătescu a pus în joc o amuletă și a adus în competiția show-ului culinar 4 noi concurenți.

La scurt timp de la intrarea în platoul emisiunii, Gina Pistol a anunțat pe toată lumea că juratul și-a ales deja 4 persoane pe care să aducă în bucătăria sezonului 10 Chefi la cuțite.

„Pe cine o aduce? Că habar n-am!”, a spus chef Sorin Bontea.

„Cine știe ce o fi ales Scărlătescu de la bootcamp. Ne trimite un personaj ca să nu putem comunica, să nu-l putem pune la treabă”, a completat chef Florin Dumitrescu.

Citește și: Chefi la cuțite, 26 octombrie 2022. Un concurent a fost eliminat! Sorin Bontea a pierdut-o pe Arminia Grad

„E o amuletă cu efect întârziat. Ne bucurăm de amuleta asta abia azi! Am promis data trecută că o să folosesc amuleta prin care îmi aduc 2 noi concurenți în echipa mea, unul în echipa lui Bontea, iar un alt concurent în echipa lui Dumitrescu”, a mărturisit chef Cătălin Scărlătescu.

Chef Cătălin Scărlătescu a adus 4 noi concurenți în ediția 26 a sezonului 10 Chefi la cuțite, de pe 31 octombrie 2022

Așteptarea a luat sfârșit! Chef Cătălin Scărlătescu a luat decizia de a aduce 4 noi concurenți în competiția sezonului 10 Chefi la cuțite cu ajutorul unei amulete din bomba spartă în edițiile trecut ale emisiunii.

Toți au rămas uimiți când au văzut că în bucătărie intră NOSFE și soția lui Mădălina, Tobi Ibitoye și Florina Boboi.

„Toți au fost niște concurenți buni! Nu am adus pentru Bontea și Dumitrescu niște concurenți care nu au gătit ceva interesant”, a menționat chef Cătălin Scărlătescu.

Florica Boboi este noua concurentă din echipa lui chef Sorin Bontea

Florica Boboi a impresionat cu talentul său în artele culinare încă din preselecții, motiv pentru care chef Cătălin Scărlătescu a luat deciza de a o readuce pe platourile de filmare ale sezonului 10 Chefi la cuțite.

Mai mult decât atât, juratul a mai hotărât ca aceasta să facă parte din echipa lui chef Sorin Bontea. Echipa aurului alb a fost foarte încântată de venirea Floricăi Boboi în competiția show-ului culinar.

Citește și: Chefi la cuțite, 26 octombrie 2022. Sorin Bontea a folosit o amuletă! Ce au pățit concurenții. Lina și Brigitta s-au certat

„Îi dau în echipa lui o doamnă!”, a spus chef Cătălin Scărlătescu.

„Sunt mulțumit, sunt ok cu Flori. Îmi pare bine că o am în echipă!”, a mărturisit chef Sorin Bontea.

NOSFE este noul concurent din echipa lui chef Florin Dumitrescu

Pentru că a rămas impresionat de preparatele sale de la preselecții și din bootcamp, chef Cătălin Scărlătescu a hotărât să-l aducă pe NOSFE în bucătăria sezonului 10 Chefi la cuțite. Juratul a luat decizia ca artistul să facă parte din echipa lui chef Florin Dumitrescu, lucru care l-a bucurat foarte mult pe colegului lui.

„S-a păstrat tradiția Șatra BENZ, a venit al doilea membru Șatra BENZ în echipa mea! NOSFE e un băiat foarte mișto, foarte talentat”, spunea chef Florin Dumitrescu.

Tobi Ibitoye și Mădălina, soția lui NOSFE, sunt cei doi noi concurenți din echipa lui chef Cătălin Scărlătescu

Tobi Ibitoye și Mădălina, soția lui NOSFE, sunt cei doi noi concurenți ce au intrat direct în echipa lui chef Cătălin Scărlătescu. Aceștia au fost primiți cu entuziasm și multe îmbrățișări de către ceilalți colegi din platou.

„Sper să îi motivez un pic pentru că sunt căzuți la nivel energetic”, a dezvăluit Mădălina.

La scurt timp de la venirea noilor concurenți, Gina Pistol a venit cu o veste tristă. Prezentatoarea TV a anunțat echipele că vor avea din ce în ce mai mult de gătit.

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 10 Chefi la cuțite

Telespctatorii au parte de o formulă unică în sezonul 10 Chefi la cuțite deoarece este pentru prima oară când show-ul culinar are două prezentatoare, Gina Pistol și Irina Fodor.

Irina Fodor a prezentat primele ediții ale emisiunii, iar Gina a revenit în edițiile ulterioare, însoțindu-i pe concurenți și jurați până în finală. Printre noutățile care fac competiția și mai savuroasă se numără și decorurile schimbate în toate zonele de desfășurare, dar și jocurile din culise, care acum devin adevărate întreceri cu o miză foarte importantă pentru jurați.

Totodată, fiind vorba despre sezonul care sărbătorește un deceniu de succes al celor trei Chefi, invitații speciali nu vor lipsi – vizita lui Martin Jordan, sosia lui Gordon Ramsay a fost doar unul dintre cele mai așteptate momente ale acestui sezon.

Urmărește sezonul 10 Chefi la cuțite pe Antena 1 sau AntenaPlay.

Patru concurenți din bootcamp sunt chemați azi, la Chefi la cuțite! Chef Scărlătescu folosește amuleta care îi oferă ace... Chefi la cuțite, 31 octombrie 2022. Gina Pistol a venit cu cea mai neașteptată temă de gătit. Ce provocare au primit ech...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x