Florin Dumitrescu, veste ce i-a întristat pe fanii „Chefi la cuțite”: „Până la sezonul 9”

Fanii emisiunii „Chefi la cuțite” au fost luați prin surprindere de anunțul pe care l-a făcut Chef Florin Dumitrescu. Se pare că juratul show-ului culinar a luat o decizie neașteptată.

Chef Florin Dumitrescu, în sezonul 8 „Chefi la cuțite”

Chef Florin Dumitrescu este unul dintre cei mai iubiți bucătari din România, acesta având mai vine de jumătate de million de urmăritori pe pagina sa oficială de Instagram.

Recent, acesta a făcut un anunț ce i-a luat prin surprindere pe fanii emisiunii „Chefi la cuțite” de la Antena 1, căci nimeni nu se aștepta la o asemenea decizie.

citește și: După filmările de la Chefi la cuțite, Florin Dumitrescu a făcut un anunț important pentru fani. Ce decizie a luat

Fanii au reacționat imediat la veste, iar mesajul a devenit imediat viral și a adunat mai bine de zece mii de aprecieri.

Până la sezonul 9 nu mă mai tund. 🤪🤪🤪🤪

O postare distribuită de Florin Dumitrescu (@chefflorindumitrescu) pe

„Până la sezonul 9 nu mă mai tund.🤪🤪🤪🤪”, a anunțat Chef Florin Dumitrescu, semn că este mai pregătit ca niciodată de o schimbare radicală de look.

„Doamne ferește! 😂”, „Super, așa poți să-i faci lui Cătălin un cadou deosebit👍👏👏”, „ Rău faci, ești mult mai simpatic cu părul mai scurt! 😋😋😋”, „Bob Marley scrie pe tine 😎💪🏼”, „Ești tânăr, de ce te faci bătrân!”, iată doar o parte dintre reacțiile fanilor care nu au părut să fie tocmai încântați de ideea juratului emisiunii „Chefi la cuțite, sezonul 8.

Emisiunea „Chefi la cuțite” poate fi urmărită luni, marți și miercuri, la Antena 1, de la ora 20:30!​

Orașe europene de vizitat în sezonul rece. Alege destinația favorită de acum
Iarna poate fi sau nu anotimpul tău preferat. Se pare că există orașe europene pe care e...
Horoscopul zilei de 16 octombrie 2021. Leii au parte de emoții puternice. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 16 octombrie 2021 spune că Leii au parte de emoții puternice și în...
Ultimele știri