Antena Căutare

George Popescu de la Chefi la cuțite sezonul 11, imagini ce au surprins fanii din plin. Cum arăta în 2015

George Popescu, concurent în sezonul 11 al emisiunii Chefi la cuțite, arăta diferit în anul 2015.

colaj foto cu george popescu la chefi la cutite sezonul 11 Galerie
George Popescu de la Chefi la cuțite sezonul 11 a păstrat pe Instagram poze cu el din 2015 | Antena 1

George Popescu a reușit să se facă remarcat încă din bootcamp la Chefi la cuțite sezonul 11 și, fiindcă a demonstrat că preparatele sale sunt și gustoase și aspectuoase, hairstylistul a primit tunica neagră și s-a alăturat echipei lui Cătălin Scărlătescu. Fanii show-ului de la Antena 1 au putut descoperi nu doar în audiții, ci și pe pagina lui de Instagram, cum arăta George în 2015.

Cum arăta George Popescu de la Chefi la cuțite sezonul 11 în trecut. Imaginile la care fanii au reacționat imediat

Deși este hairstylist și make up artist, George Popescu i-a surprins pe mulți atunci când a demonstrat că farfuriile sale obțin punctaje mari la probele de duel. Deși nu este bucătar, acesta reușește uneori să obțină note mai mari decât alți concurenți care lucrează în bucătărie.

Citește și: Laurențiu Neamțu, cuțitul de aur al lui Florin Dumitrescu la Chefi la cuțite, mesaj neașteptat. Dezvăluirea făcută fanilor

Pentru chefi, concurentul este o adevărată revelație, dar și dovada clară a faptului că pasiunea și gustul sunt elementele care contează atunci când vine vorba despre reușita unei farfurii.

Concurentul de la Chefi la cuțite sezonul 11 are numeroși urmăritori pe Instagram și pozele sale adună rapid numeroase aprecieri. Printre acestea se află și o fotografie ce i-a făcut pe fani să descopere cum arăta George Popescu în 2015.

Citește și: Ștefan Nistor de la Chefi la cuțite sezonul 11 s-a filmat alături de iubita lui. Cum arată tânăra pe care a cerut-o în căsătorie

Deși avea un alt look, acesta tot reușea să iasă în evidență cu stilul vestimentar. Îmbrăcat cu o cămașă mov și un papion negru, acesta a pozat elegant alături de un model, mentionând că acela a fost anul în care a primit premiul de „cel mai bun hairstylist din România”.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Tot ce trebuie să știi despre Chefi la cuțite, sezonul 11, de la Antena 1

Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu vor avea la fiecare joc de amuletă un adversar care va munci din greu la cel de-al patrulea banc de lucru pentru a le încurca planurile.

Astfel, în noul sezon Chefi la cuțite, ce va putea fi urmărit pe Antena 1 și AntenaPLAY, luptele pentru amuletă se vor da în 4. La fiecare confruntare, Chefii vor avea câte un nou oponent. Degustarea o va face un invitat celebru, care va decide câștigătorul fără să știe cui aparține farfuria aleasă. Toate amuletele care vor fi câștigate, de-a lungul audițiilor, de către ceilalți competitori, vor fi depozitate într-un seif, acestea reprezentând premiul care va putea reveni unuia dintre cei trei Chefi în urma bătăliei finale.

Competiția este condimentată și de momentul jurizării preparatelor pentru amuletă: degustarea o va face un invitat celebru, care va decide câștigătorul fără să știe cui aparține farfuria aleasă. Fiecare înfruntare culinară va fi jurizată de o altă vedetă, cei trei Chefi confruntându-se cu riscul ca amuleta să fie acordată celui de-al patrulea adversar.

Urmărește sezonul 11 Chefi la cuțite pe Antena 1 sau AntenaPLAY.

Ștefan Nistor de la Chefi la cuțite sezonul 11 s-a filmat alături de iubita lui. Cum arată tânăra pe care a cerut-o în c... Ciocnirea amuletelor la Chefi la cuțite. Ce fac Chefii pentru a impresiona juriul alcătuit din distribuția serialului Li...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Citește și
x