Antena Căutare

Gianny, câștigătorul „Chefi la cuțite”, surpriză uriașă pentru susținători! „De ziua mea voi găti pentru 400 de copii! Și promit că o parte din premiu va fi donat”

Gianny Bănuță a fost invitat la Antena 1, unde a făcut un live pe Facebook! A fost un prilej pentru a-și deschide inima și pentru a răspunde întrebărilor susținătorilor săi. A fost o bătălia cruntă, pe care el a reușit să o câștige.

Gianny Bănuță a fost invitat la Antena 1, unde a făcut un live pe Facebook! A fost un prilej pentru a-și deschide inima și pentru a răspunde întrebărilor susținătorilor săi. A fost o bătălia cruntă, pe care el a reușit să o câștige.

„Pentru mine, acest trofeu înseamnă de fapt cei 20 de ani de muncă, clipe în care am tras ca un câine, ca un nebun ca să ajung bucătar”

Câștigătorul a povestit că și-a pus pe perete farfuria și se uită la ea.

Gianny, primul interviu după ce a câștigat sezonul al treilea Chefi la cuțite: ”Îmi amintesc de copilăria mea. Vreau să donez o parte din bani unor copii orfani”

Emoțiile au fost mari pentru Gianny!

-Ce poți să spui despre emoțiile de la finala „Chefi la cuțite”?

„După proba deserturilor ne-am liniștit toți și eram relaxați. Dar când ne-am întors în platou emoțiile au fost retrăite. Ne-am adus aminte ce s-a întâmplat. A fost și bucurie și tristețe! Eu am lăcrimat fiindcă sunt emoții pe care nu poți să le ascunzi. L-am văzut și pe chef Scărlătescu bucuros, avea o căldură ca de tată. Am fost asemeni niște copii pentru el”

-Cum a fost după ce ați încheiat filmările?

„Suntem aceeași oameni. Nu ne-am schimbat, omul dacă se schimbă pierde încrederea în oameni și implicit, prietenii. Avem foarte multe proiecte în comun acum. Am păstrat legătură și cu cei din echipele adverse. De ziua mea vom găti împreună la Pitești, pentru 400 de copii defavorizați. Nu cred că prietenia dintre noi se va sfârși, cred că este una pe viață”

„Am legat adevărate prietenii în echipa mov. Emoțiile pe care le trăiești la emisiune nu se pot descrie în cuvinte”

Câștigătorul „Chefi la cuțite” a spus că o parte din premiul său va fi donat.

„Împreună cu o asociație din Pitești voi ajuta copiii defavorizați să aibă acces la educație. Cu o mică parte din premiu probabil că mă voi duce să fac un curs de gătit”

Așadar, „Chefi la cuțite” nu este doar un simplu concurs, ci o adevărată experiență de viață ce te poate schimba pentru totdeauna!

Îți mai amintești de momentul intrării sale în concurs?

”Mama nu m-a vrut. Mă izgonea din casă dacă luam un colț de pâine. Dormeam pe stradă!” Giani s-a întors la ”Chefi la cuțite” mai hotărât ca niciodată

Un vis împlinit! Gianny Bănuță, câștigătorul ”Chefi la cuțite”: "Am învățat să gătesc de foame"... Gianny a fost abandonat în copilărie, dar a continuat lupta până a câștigat „Chefi la cuțite”! „Uneori mergeam la stadio...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x