Antena Căutare

Gina Pistol a anunțat cea mai „periculoasă” amuletă din sezonul 5 „Chefi la cuțite”: „Ce gătim de 25 de lei?!”

În a cincea ediție din sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite”, Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu s-au reîntâlnit în bucătărie pentru a-și măsura forțele, în dorința de-a câștigă o nouă amuletă prețioasă!

Emisiunea „Chefi la cuțite” poate fi urmărită luni, marți și miercuri, la Antena 1, de la ora 20:30!​

Nerăbdători, cei trei titani de la „Chefi la cuțitesezonul 8 de la Antena 1 au întâmpinat-o pe Gina Pistol și au așteptat cu mult interes să afle ce probă li s-a pregătit, pentru cea de-a cincea amuletă. Vă reamintim că, până acum, Cătălin Scărlătescu se poate lăuda cu două amulete, iar Sorin Bontea și Florin Dumitrescu au doar câte una.

Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu luptă pentru o nouă amuletă la Chefi la cuțite

Amuletele sunt extrem de importante și râvnite, căci acestea vor fi utilizate de către cei trei chefi în viitoarele probe pe echipe, unde miza este uriașă. Nu de puține ori, amuletele au schimbat deznodământul unor probe de foc prin care au trecut concurenții.

citește și: Speak și Ștefania au făcut show delicios la „Chefi la cuțite”: „Zi, ne dai cuțite din alea?!”

Gina Pistol a pregătit un bol cu trei bilete, două dintre acestea fiind identice. Pentru a cincea amuletă, cei trei chefi trebuie să treacă prin proba numită „Bugete”! Așadar, fiecare jurat „Chefi la cuțite” extrage un bilet și descoperă de ce buget dispune pentru a pregăti un preparat care să impresioneze.

Gina Pistol a anunțat cea mai „periculoasă” amuletă din sezonul 5 „Chefi la cuțite”: „Ce gătim de 25 de lei?!”

Gina Pistol, la „Chefi la cuțite”

Gina Pistol, la „Chefi la cuțite”

S-a tras la sorți și rezultatul a fost surprinzător! Florin Dumitrescu are un buget de lux, în valoare de o sută de lei, în timp ce Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu au descoperit că trebuie să gătească având la dispoziție doar...25 de lei!

citește și: Deși nu are mâini, Florin Buricea are două joburi, merge cu bicicleta și gătește mai bine decât mulți: „Chiar îmi pare rău acum pentru votul meu”

„Ce gătim, mă, de 25 de lei?!”, a exclamat Sorin Bontea, oarecum descumpănit de rezultat.

„Ai dreptul să alegi un interval de 15 minute din probă în care membrii celorlalte două echipe vor găti cu o singură mână”, așa sună amuleta pregătită de Gina Pistol în a cincea ediție din sezonul 8Chefi la cuțite”.

„Amuleta asta e periculoasă”, a fost de părere Florin Dumitrescu.

Cele trei preparate ale chefilor urmează să fie jurizate de celebrul chef Florin Ivan, un adevărat star în rândul bucătarilor din România, dar și un mare iubitor de gusturi rafinate.

Rux Opulenta a făcut show la „Chefi la cuțite”! I-a pus la punct pe toți: „Să vă arăt cum se face tiramisu de bogați, cu... Cătălin Scărlătescu a „trișat” pentru amuletă! Ce l-a enervat pe Sorin Bontea: „Băi, frate”...
Focaccia simplă de casă. Rețetă de pâine din bucătăria italiană
Atunci când ți-e poftă de pâine preparată în casă, cu siguranță te gândești care ar fi...
Horoscopul zilei de 31 martie 2023. Leii sunt plini de energie. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 31 martie 2023 spune că nativii din zodia Leilor nor avea parte de o zi...
Ultimele știri
x