Antena Căutare

Gina Pistol a dezvăluit ce cadou a primit fiica sa, Josephine, la doar 5 luni. Imaginile la care fanii au reacționat imediat

Gina Pistol a fost atât de încântată de cadoul pe care l-a primit fiica sa, Josephine, la vârsta de doar 5 luni, încât aceasta nu s-a putut abține și a dezvăluit totul fanilor săi de pe Instagram.

gina pistol in rochie neagră Galerie
Gina Pistol a dezvăluit ce cadou neașteptat a primit fiica sa, Josephine Ana Maria | Antena 1

Gina Pistol a născut în luna martie a acestui an o fetiță frumoasă și sănătoasă, pe care au numit-o Josephine Ana Maria. Mândra mămică a ales să rămână extrem de activă pe rețelele de socializare, spre bucuria fanilor, care au putut afla astfel tot felul de detalii din intimitatea vedetei de la „Chefi la cuțite”.

Recent, în cadrul unui InstaStory, Gina Pistol a arătat tuturor ce cadou complet neașteptat și deosebit a primit fiica sa, la vârsta de doar 5 luni.

Gina Pistol a dezvăluit ce cadou a primit fiica sa, Josephine Ana Maria, la vârsta de doar 5 luni

Josephine Ana Maria, fetița celebrei Gina Pistol, a primit un cadou neașteptat, iar vedeta a fost atât de mândră de cadou, încât a dorit să împărtășească imaginile și cu urmăritorii săi de pe Instagram.

Deși are doar 5 luni, fetița se bucură de multă atenție și fanii prezentatoarei emisiunii „Chefi la cuțite” de la Antena 1 o îndrăgesc mult pe micuță. Pozele în care bebelușa apare alături de celebra ei mamă adună instant mii de aprecieri și numeroase like-uri și sunt mulți cei care abia așteaptă să vadă chipul micuței.

Citește și: Gina Pistol, motivul pentru care fetița ei poartă bentițe. Care a fost explicația vedetei

Pentru cei care nu știu, Gina Pistol și partenerul său de viață au evitat până în acest moment să arate fața micuței, în dorința lor de a o proteja. Totuși, în ciuda acestui fapt, Gina Pistol este extrem de activă pe rețelele de socializare și nu ezită să dezvăluie numeroase aspecte și detalii din viața ei de zi cu zi, în calitate de mamă.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

De curând, vedeta de la Antena 1 a dezvăluit ce cadou a primit fiica sa, Josephine Ana Maria, la vârsta de doar 5 luni. Este vorba despre un lănțișor din aur, cu prenumele fetiței drept pandantiv. Mândră de darul fiicei sale, Gina Pistol a dezvăluit totul în cadrul unui Story publicat pe pagina sa oficială de Instagram. Fanii au reacționat imediat și, cel mai probabil, copila va purta bijuteria după ce va mai crește.

Citește și: Gina Pistol, problemele din timpul nopții cu fetița sa. Ce se întâmplă cu Josephine

Într-un interviu acordat recent, prezentatoarea emisiunii „Chefi la cuțite” de la Antena 1 a vorbit deschis despre viața de familie și despre Josephine, fetița sa, dezvăluind inclusiv cu cine seamănă aceasta. Vedeta mărturisește că majoritatea persoanelor care au văzut-o pe micuța Josephine Ana Maria, au spus că fetița seamănă cu tatăl său, însă mama a găsit și trăsăturile pe care micuța le are de la ea:

„Păi, majoritatea au spus că seamănă cu Andrei, dar are și ceva de la mine, zâmbetul, sper, și nasul. Cred că are forma ochilor lui Andrei, mai mari așa, mai migdalați, mai ochioasă. Ne dorim noi să fi luat ce e mai bun și mai frumos de la amândoi și să semene cu ea”, a declarat de curând Gina Pistol.

Chef Sorin Bontea, urarea pe care i-a făcut-o Irinei Fodor de ziua ei. Ce imagine fabuloasă a publicat alături de ea... Ce face Narcisa Birjaru când nu se află în bucătărie. Cum a fost surprinsă câștigătoarea Chefi la Cuțite sezonul 9...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x