Căutare Live

Gina Pistol, despre cum se simte în rolul de mamă: „Este cel mai frumos greu posibil”

Gina Pistol și Cătălin Scărlătescu au fost prezenți în platoul la Observator pentru a vorbi despre cele trei ediții speciale de Chefi la cuțite, unde ea s-a întors în rolul de moderator, după ce a născut.

Gina Pistol, despre cum se simte în rolul de mamă: „Este cel mai frumos greu posibil”

Antena 1

Gina Pistol traversează cele mai frumoase momente din viața ei, de când a devenit mămică. Vedeta a fost prezentă în platoul Observator și, printre altele, ea a vorbit și despre cum se simte în calitate de mămică și cum i s-a schimbat viața.

Gina PIstol despre rolul de mamă și cele trei ediții speciale de Chefi la cuțite dufizate pe 29, 30 și 1 decembrie

Gina Pistol este întotdeauna o prezență mult așteptată la tv, iar de această dată, ea a venit în platoul Observator unde a vorbit alături de Cătălin Scărlătescu despre edițiile speciale de Chefi la cuține, unde ea se întoarce ca și moderator. Aceasta spune că cele trei ediții ale show-ului culinar vor fi senzaționale și îndeamnă publicul să le urmărească.

Citește și: Ce spune Gina Pistol despre o a doua sarcină. Fanii au întrebat-o când îi va aduce un frățior sau o surioară micuței Josephine

Printre subiectele pe care ea și Cătălin Scărlătescu le-au dezbătut cu prezentatorii de la Observator, Gina Pistol a fost întrebată și despre această perioadă pe care ea o trăiește de când a devenit mamă. Spune despre experiența aceasta că ar fi cel mai frumos greu pe care ea îl are de trecut.

„Este o perioadă foarte frumoasă, o perioadă foarte grea, este cel mai frumos greu posibil, am tot spus lucrul acesta. Mă uit la fetița mea și văd cât de repede trece timpul. Și face 9 luni imediat. Întorcându-mă în platou am simțit că nu am lipsit decât o săptămână, colegii mei sunt la fel. Cu toate astea, fetița mea crește și totul e in regulă, e în etapa de bușilea. Îmi citește gândurile și când ma gândesc să nu se ducă undeva, ea fix acolo se duce”, spune Gina Pistol la Observator.

„Nu doar copilul crește, ci și noi îmbătrânim”, spune și Cătălin Scărlătescu.

Ce spune Gina Pistol despre o a doua sarcină

Gina Pistol se numără printre vedetele care își țin mereu fanii la curent cu ceea ce se întâmplă în viața lor. De altfel, prezentatoarea tv le topește inimile admiratorilor atunci când publică imagini cu micuța Josephine.

Citește și: Ce bolid conduce Gina Pistol. Prezentatoarea TV are o mașină de 70.000 de euro

„Eu credeam că-s pregătită. Dar treci printr-o furtună hormonală care te lasă un pic răvășită. Te uiți în oglindă și nu te mai recunoști. Cumva nu ești pregătită ca mamă. Și conexiunea aia despre care citești... Citisem despre cum toate femeile s-au conectat copilul și la mine nu era chiar așa”, a mărturisit Gina Pistol despre prima lună pe care a trăit-o ca mamă, în urmă cu ceva vreme.

Citește și
anda calin (stanga) si liviu varciu (dreapta)
Anda Călin, filmată în pat alături de Liviu Vârciu, la Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară
Anda Călin, filmată în pat alături de Liviu Vârciu, la Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară
Colaj cu Virgil Mănescu și la Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară
Cine este Virgil Mănescu de la Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară. Somelierul este foarte cunoscut în domeniul său de activitate
Cine este Virgil Mănescu de la Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară. Somelierul este foarte cunoscut în domeniul său de activitate
Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, 18 ianuarie 2022. Liviu Vârciu, dezvăluiri despre fratele și tatăl pe care i-a pierdut
Liviu Vârciu, dezvăluiri despre fratele și tatăl pe care i-a pierdut. Ce a spus cu lacrimi în ochi
Liviu Vârciu, dezvăluiri despre fratele și tatăl pe care i-a pierdut. Ce a spus cu lacrimi în ochi
Mai multe articole

Acum lucrurile stau cu totul diferit, iar Gina Pistol este o mamă fericită, iar pe zi ce trece îi este din ce în ce mai drag de fiica sa.

Fanii au vrut să știe dacă frumoasa prezentatoare plănuiește și o a doua sarcină. Gina Pistol a răspuns că vrea să se bucure de Josephine și având în vedere că medicii nu-i dădeau speranțe nici în privința premei sarcini, nu-și face planuri legate d eun al doilea copil.

Ce a transmis Elena Matei de la Chefi la cuțite, după ce a lipsit de pe rețelele sociale. Mesajul criptic al fostei fina... Chefi la cuțite, 29 noiembrie 2021. Prima reacție a chefilor când au ajuns pe platoul de filmare. Ce culori au tunicile...
Ultimele știri