Ce spune Gina Pistol despre o a doua sarcină. Fanii au întrebat-o când îi va aduce un frățior sau o surioară micuței Josephine

Gina Pistol este de jumătate de an mămică, iar recent a răspuns curiozităților fanilor referitore la viața ei din prezent și la relația pe care o are cu fiica sa. Totodată, vedeta a mărturisit că nu plănuiește o a doua sarcină.

Gina Pistol a vorbit despre viața de mămică

Antena 1

Gina Pistol a mărturisit la emisiunea online 8, 8 si ceva, FIX că prima lună pe care a trăit-o alături de Josephine a fost foarte dificilă. Chiar dacă le auzise pe alte mămici că din prima secundă au simțit o conexiune cu copilul lor, Gina Pistol a mărturisit că nu a avut aceleași sentimente atunci, fiind o perioadă în care s-a simțit obosită, debusolată, tristă.

Citește și: Gina Pistol, dificultățile cu care se confruntă la 6 luni după ce a devenit mamă. "Când o să îmi revin? Când?"

Ce spune Gina Pistol despre prima lună de mămică

„Eu credeam că-s pregătită. Dar treci printr-o furtună hormonală care te lasă un pic răvășită. Te uiți în oglindă și nu te mai recunoști. Cumva nu ești pregătită ca mamă. Și conexiunea aia despre care citești... Citisem despre cum toate femeile s-au conectat copilul și la mine nu era chiar așa”, a mărturisit Gina Pistol despre prima lună pe care a trăit-o ca mamă.

Acum lucrurile stau cu totul diferit, iar Gina Pistol este o mamă fericită, iar pe zi ce trece îi este din ce în ce mai drag de fiica sa.

Citește și: Gina Pistol, prima apariție la televizor după ce a devenit mamă. Ce spune despre viața de familie și cum este Josephine Ana Maria

„Acum nu mai este așa greu. Pentur mine prima lună a dat cu mine de pereți și prima băiță când aveam impresia că îmi scăpa micuța printre degete”, a povestit Gina Pistol.

„Când devii mamă se schimbă ceva în tine. E o dragoste pe care n-ai mai simțit-o niciodată. Dragostea pe care o ai pentru copilul tău e esența iubirii. Simt cum crește o dragoste în mine. Am impresia că o cunosc pe fiică-mea dintotdeauna. Mă uit la ea și parcă e dintotdeauna a mea”, a povesit Gina Pistol.

Ce spune Gina Pistol despre o a doua sarcină

Fanii au vrut să știe dacă frumoasa prezentatoare plănuiește și o a doua sarcină. Gina Pistol a răspuns că vrea să se bucure de Josephine și având în vedere că medicii nu-i dădeau speranțe nici în privința premei sarcini, nu-și face planuri legate d eun al doilea copil.

„Când nu ai copil toată lumea te întreabă când faci un copil. e când un copil? După ce faci un copil, nici nu a prins bine... și al doilea copil când? Stai să-mi revin după primul copil. Lasă-mă puțin. Nu știu.... al doilea copil când o vrea Bunuțul pentru că se știe foarte bine povestea noastră și cred că îi forțăm puțin mâna lui Dumnezeu cu al doilea copil. Să ne bucurăm de micuță”, a răspuns Gina Pistol.

Totodată, fanii au vrut să afle cum a reacționat Gina Pistol când a aflat că a rămas însărcinată, iar această întrebare a determinat-o pe prezentatoare să rememoreze acele momente când se simțea rău și inițial nu i-a dat prin gând că ar putea să fie însărcinată.

Citește și
alec baldwin sta pe un scaun si are un microfon
Prima declarație a lui Alec Baldwin după ce a împușcat accidental doi colegi. Ce spune despre tragedia de la filmări
Prima declarație a lui Alec Baldwin după ce a împușcat accidental doi colegi. Ce spune despre tragedia de la filmări
audrey-kevin-colaj
O tânără de 19 ani s-a căsătorit cu un bărbat cu 42 de ani mai în vârstă. Cum au reacționat părinții fetei
O tânără de 19 ani s-a căsătorit cu un bărbat cu 42 de ani mai în vârstă. Cum au reacționat părinții fetei
colaj de imagini cu alec baldwin si halyna hutchins
Cine a fost Halyna Hutchins, femeia ucisă accidental de Alec Baldwin pe platourile de filmare ale producției ”Rust”
Cine a fost Halyna Hutchins, femeia ucisă accidental de Alec Baldwin pe platourile de filmare ale producției ”Rust”
Mai multe articole

„Eu atunci aveam filmări și ajungeam acasă pe la 1-2 dimineața și nu mă simțeam bine și credeam că din cazua filmărilor eram obosită și irascibilă. Făcusem într-o dimineață un test și credeam că nu am făcut ceva bine. I-am arătat testul lui Andrei și ne uitam unul la altul, râdeam și plângeam.

Gina Pistol a născut în luna martie a acestui an o fetiță frumoasă și sănătoasă, pe care au numit-o Josephine Ana.

Parteneri
Ea e considerată „cea mai frumoasă membră a Familiei Regale a Marii Britanii”. Cine le-ar fi depășit pe Kate Middleton și Meghan Markle
Titlul de „cea mai frumoasă membră a Familiei Regale” din Marea Britanie nu le-a fost acordat lui Kate Middleton sau lui Meghan Markle, ci unei tinere pe care puțini o cunosc. Chiar dacă Ducesa de Cambridge și Ducesa de Sussex au milioane de fani în întreaga lume, ele ar fi fost depășite la capitolul frumusețe, potrivit revistei Tatler. 
Catine.ro
Ultimele știri