Antena Căutare

Gina Pistol i-a dat marea veste lui Cătălin Scărlătescu, la „Chefi la cuțite”! Ce probă au primit concurenții

Surpriză de proporții în ediția 31 din sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite”! De data aceasta, frumoasa Gina Pistol i-a dat lui Cătălin Scărlătescu o veste de zile mari.

Gina Pistol i-a dat marea veste lui Cătălin Scărlătescu, la „Chefi la cuțite”! Ce probă au primit concurenții Galerie
Cătălin Scărlătescu și echipa sa, la emisiunea „Chefi la cuțite”

Emisiunea „Chefi la cuțite” poate fi urmărită luni, marți și miercuri, la Antena 1, de la ora 20:30!​

După ce și-au ales cele trei echipe din sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite”, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au început bătăliile culinare!

De data aceasta, în ediția 31, cei trei bucătari celebri s-au reîntâlnit în bucătărie pentru a afla ce surpriză le-a pregătit Gina Pistol.

Ce temă au primit concurenții din ediția 31 din sezonul 8 „Chefi la cuțite”

Îmbrăcată cu o superbă rochie mulată, ce i-a pus de minune în valoare formele de invidiat, Gina Pistol și-a făcut apariția în bucătăria „Chefi la cuțite” și a anunțat care este tema din cadrul probei.

citește și: Cătălin Scărlătescu, dezvăluire neașteptată la „Chefi la cuțite”! Cu ce rețetă a vândut 70.000 de porții de mâncare

De data aceasta, cele trei echipe conduse de Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu trebuie să pregătească scoici, iar jurizarea va fi făcută de angajați ai companiei Tarom.

Astăzi o să fie apă şi aer. Din aer o să vină juraţii din echipa Tarom. Noi am început această aventură la Romaero și este un sezon dedicate călătoriilor și avioanelor, de care o să ne fie dor în anul acesta. Preparatele trebuie să fie pe bază de scoici”, le-a anunțat Gina Pistol, spre marea surprindere a tuturor.

citește și: Cătălin Rizea l-a făcut pe Scărlătescu să explodeze! Ce i-a reproșat juratul: „Vrei să o sun pe Adda?!”

Cel mai mult s-a bucurat Cătălin Scărlătescu! Pasiunea lui pentru scoici e atât de mare, încât de câțiva ani și-a făcut chiar propriul festival!

Urmărește clipul video de mai sus din sezonul 8 „Chefi la cuțite” ca să savurezi momentul!

Gina Pistol, mai sexy ca niciodată, la „Chefi la cuțite”! Reacția de milioane a lui Cătălin Scărlătescu... Cătălin Scărlătescu, dezvăluire neașteptată la „Chefi la cuțite”! Cu ce rețetă a vândut 70.000 de porții de mâncare...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x