Antena Căutare

Hahaha! S-a râs copios! Costinel se prezintă în fața chefilor: "Sunt de meserie unul din cei 40 ai lui Ali Baba. Vreau să fac un selfiu de ăla cu voi"

Cel de-al cincelea sezon ,,Chefi la cuțite” aduce în fața juraților cele mai memorabile personaje şi poveşti de viaţã impresionante. Așa se face că Bontea, Dumitrescu și Scărlărescu se vor afla față în față cu bucătari talentați, pasionați ce au poftă să descopere secretele gastronomiei, dar și cu oameni simpli, dar plini de viață și de voie bună.

Cel de-al cincelea sezon ,,Chefi la cuțite” aduce în fața juraților cele mai memorabile personaje şi poveşti de viaţã impresionante. Așa se face că Bontea, Dumitrescu și Scărlărescu se vor afla față în față cu bucătari talentați, pasionați ce au poftă să descopere secretele gastronomiei, dar și cu oameni simpli, dar plini de viață și de voie bună.

Costinel Burtoi are un aer proaspăt, vorbește mult, iar emoțiile par să-l acapareze. Totuși, e nerăbdător să termine preparatul și să-l pună pe banda.

Motivul? Ei bine, Costinel are o mare dorință: vrea cuțitul, dar vrea și un "selfiu de ăla", adică o poză cu chefii.

Hahaha! S-a râs copios! Costinel se prezintă în fața chefilor: "Sunt de meserie unul din cei 40 ai lui Ali Baba. Vreau să fac un selfiu de ăla cu voi"

Își face freza, se scutură și așteaptă să intre. "Sunt de meserie unul din cei 40 ai lui Ali Baba".

Simpatic, concurentul așteaptă cu emoții verdictul chefilor.

Povestea de viată a lui tânăr i-a lăsat fără cuvinte pe chefi! "Am fost înjunghiat în spate. Am rămas o legumă, dar... Sculptează în ciocolată și vrea să-i dea gata pe chefi. În spate, ascunde o durere uriașă: "Sarcina soției s-a opri...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x