Antena Căutare

Povestea de viată a lui tânăr i-a lăsat fără cuvinte pe chefi! "Am fost înjunghiat în spate. Am rămas o legumă, dar eram fericit că trăiesc. M-am refugiat în bucătărie"

Sezonul de poveste începe cu o primă ediție plină de bucătari curajoși, pentru că desertul, cel mai temut preparat din etapa battle-urilor, este prezent în farfuriile chefilor.

Sezonul de poveste începe cu o primă ediție plină de bucătari curajoși, pentru că desertul, cel mai temut preparat din etapa battle-urilor, este prezent în farfuriile chefilor.

Vasile Bălan, un tânăr cu o poveste marcantă de viață, le-a pregătit juraților o rețetă inedită, pizza desert cu rodie. "Am încredere în preparatul ăsta. Sper să-mi aducă mult râvnitul cuțit!"

Ajunse în fața chefilor, chefii ridică cloșurile și...surpriză! Bontea se arată contrariat!

"De la o vreme, nu știu ce se întâmplă cu bucătarii, sau cu bucătăria. Nici pizza nu mai e ce-a fost! Nu mai înțeleg absolut nimic", spune juratul, dar cu zâmbetul pe buze.

Povestea de viată a lui tânăr i-a lăsat fără cuvinte pe chefi! "Am fost înjunghiat în spate. Am rămas o legumă, dar eram fericit că trăiesc. M-am refugiat în bucătărie"

Tânărul îndrăgostit de bucătărie intră în platou să-i cunoască pe chefi. În spatele emoțiilor, se ascunde o poveste cutremurătoare. Dragostea lui pentru bucătărie s-a născut într-un moment dificil din adolecență, când a fost la un singur pas de a-și pierde viața.

Un coleg i-a infipt un cuțit în spate. "Am rămas o legumă, dar am fost fericit că trăiam. M-am recuperat. Eram la Teologie, voiam să devin preot, însă a trebuit să renunț la acel vis. Visul pe care îl aveam s-a spulberat, iar în acel moment nu știam ce este cu mine. Dacă nu era bucătăria nu știu ce m-aș fi făcut… mi-a salvat viața.”

Specialist pe sushi, emoții mari la bancul de lucru de la "Chefi la cuțite": "Chef Florin, sunteți client... Hahaha! S-a râs copios! Costinel se prezintă în fața chefilor: "Sunt de meserie unul din cei 40 ai lui Ali Baba. Vr...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare Sambata, 04.05.2024, 16:00
Citește și
Ultimele știri
x