Antena Căutare

Imagini cu chef Cătălin Scărlătescu și chef Sorin Bontea de la filmările sezonului 11 Chefi la cuțite. Cum au fost surprinși

Chef Cătălin Scărlătescu și chef Sorin Bontea s-au lăsat filmați în ipostaze de-a dreptul savuroase pe platoul de filmare al sezonului 11 Chefi la cuțite.

Colaj cu Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu la Chefi la cuțite Galerie
Chef Cătălin Scărlătescu și chef Sorin Bontea s-au lăsat filmați în ipostaze de-a dreptul savuroase pe platoul de filmare al sezonului 11 Chefi la cuțite | Antena 1

Așteptarea a luat sfârșit pentru fanii Chefi la cuțite. Premiera sezonului 11 a fost anunțată, iar telespectatorii sunt nerăbdători să-i revadă pe chef Florin Dumitrescu, chef Cătălin Scărlătescu și chef Sorin Bontea în acțiune.

Filmările pentru noul sezon au fost unele intense și pline de distracție, iar drept dovadă stau postările celor trei jurați. De curând, chef Sorin Bontea a publicat pe contul de Instagram un videoclip de-a dreptul savuros de pe platoul de filmare al show-ului culinar.

Pentru că juratul este foarte activ în mediul online, acesta nu a ezitat să le arate fanilor săi cum își petrece timpul în pauza de filmare alături de colegii săi. Filmulețul a atras imediat atenția prietenilor virtuali.

Cum au fost surprinși chef Sorin Bontea și chef Cătălin Scărlătescu pe platoul de filmare al sezonului 11 Chefi la cuțite

Chef Cătălin Scărlătescu și chef Sorin Bontea au fost filmați în timp ce dansau în platoul sezonului 11 Chefi la cuțite. Cei doi au impresionat prietenii virtuali cu mișcările lor savuroase, aducând un zâmbet pe chipurile acestora.

Citește și: Cât costă o porție de cartofi prăjiți la restaurantul lui Cătălin Scărlătescu. Câți bani scot clienții din buzunar pentru 150g

„Discoteca pe vechi 🤣”, a scris juratul show-ului culinar la descrierea postării.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Videoclipul publicat de chef Sorin Bontea pe Instagram a generat mai bine de 5 mii de like-uri și o mulțime de reacții din partea internauților. Nu mai reprezintă un secret pentru nimeni faptul că jurații Chefi la cuțite sunt îndrăgiți de foarte multe persoane.

Citește și: Chef Florin Dumitrescu, mesaj emoționant pentru soția lui de ziua îndrăgostiților: „Sunt al tau pana cand moartea ne va desparti”

„Florin ar trebui să plece în următorul sezon America Express!”, „Sunteți adorabili, vă pup!”, „Sunteți minunați, doi chefi super!”, „Abia aștept Chefi la cuțite” sau „Bontea e o bomboană de om”, au fost doar câteva dintre comentariile oamenilor din mediul online care și-au dorit să transmită complimente și cuvinte de laudă.

Când are loc premiera Chefi la cuțite sezonul 11

Chef Cătălin Scărlătescu, chef Sorin Bontea și chef Florin Dumitrescu revin pe micile ecrane ale telespectatorilor cu sezonul 11 Chefi la cuțite. Premiera show-ului culinar va avea loc pe 27 martie 2023, de la 20:30 pe Antena 1.

Arena competiției culinare se redeschide pentru concurenți ambițioși, gata să impresioneze cu cele mai diverse preparate, dar și pentru cei trei jurați, a căror misiune devine și mai dificilă acum.

Chef Sorin Bontea, chef Florin Dumitrescu și chef Cătălin Scărlătescu au primit vestea că lupta pentru amuletă o se complice, deoarece în joc vor apărea alți adversari puternici.

„Am început acest sezon cu forțe proaspete și poftă de revanșă. Îmi doresc victorie după victorie, indiferent câți adversari noi avem”, a spus Chef Scărlătescu.

„Se complică treaba în acest sezon la amuletă. Nu era de-ajuns că mă luptam cu Scărlătescu și Dumitrescu. Acum mai râvnește cineva la amuletă? Va fi război la puterea a patra!”, a anunțat Chef Bontea.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x