Antena Căutare

Cât costă o porție de cartofi prăjiți la restaurantul lui Cătălin Scărlătescu. Câți bani scot clienții din buzunar pentru 150g

Cătălin Scărlătescu este unul dintre cei mai apreciați chefi de la noi. Concurentul de la America Express: Drumul Aurului și juratul de la Chefi la Cuțite are și propriul restaurant. Iată ce preț au garniturile preparate de acesta și angajații lui.

colaj de imagini cu catalin scarlatescu si doina de la america express Galerie
Cătălin Scărlătescu este unul dintre cei mai apreciați chefi de la noi. Concurentul de la America Express: Drumul Aurului și juratul de la Chefi la Cuțite are și propriul restaurant. Iată ce preț au garniturile preparate de acesta și angajații lui. | Antena 1

Meniul restaurantului lui chef Cătălin Scărlătescu conține o mulțime de bunătăți: paste, vită, sushi, pește fript.

Cât costă o porție de cartofi prăjiți la restaurantul lui Cătălin Scărlătescu

Localul face parte din elita localurilor din Capitală, iar prețurile demonstrează acest lucru. Costurile pornesc de la 12 lei și ajung până la 184 pentru o porție de Black Angus Entrecote Xmichurri de 190g.

Printre cele mai scumpe preparate se numără și peștele fript cu ulei de susan, ghimbir, sos de soia, care are un preț de 127 lei pentru 140 grame.

Citește și: Cât costă un bilet la show-urile de stand-up comedy ale lui Cătălin Bordea. Câți bani scot din buzunar cei care vor să participe

Și gustosul Turnedo Rossini (foie gras, file de vită, crutoane, trufe, jus de veau) are un scor piperat: 184 lei pentru 160 grame.

Garniturile au prețuri mult mai mici. O porție de french fries de 150 de grame costă 46 de lei, la fel ca o porție de legume natur.

O altă varientă pentru care clienții pot opta este reprezentată de cartofii copți, cu usturoi și ierburi. O porție de 150 grame costă tot 46 de lei, potrivit meniului listat pe site-ul restaurantului lui Chef Cătălin Scărlătescu.

Citește și: 10 preparate gata în 30 de minute. Rețete din care să te inspiri pentru cină

Tot ce trebuie să știi despre America Express - Drumul Aurului

După 4 sezoane în care au străbătut Asia în lung și lat, sezonul 5 schimbă continentul și se mută în America. Drumul Aurului va duce cele 9 perechi de vedete prin Mexic, Guatemala și Columbia, pe o rută ce cumulează peste 7000 de kilometri.

Chef Cătălin Scărlătescu și iubita lui, actrița Doina Teodoru, Puya și soția lui, Melinda, Andreea Antonescu și Andreea Bălan, Cătălin Bordea și Nelu Cortea, stilistul Ovidiu Buta și directorul artistic Joaquin Bonilla, Jean Gavril și fratele lui, Dinu, cântăreața Bruja și prietenul ei, Pufeh, gimnastele Larisa Iordache și Diana Bulimar, Bie Adam și mama ei pornesc pe un drum misterios și magnific. Mii de kilometri în căutarea orașului de aur, visul marilor cuceritori: El Dorado.

Citește și: America Express, 24 ianuarie 2023. Jean Gavril și-a pierdut cumpătul la adresa lui Dinu. Detaliul care l-a făcut să răbufnească

Un itinerar fabulous, pe teritoriile a trei țări exotice. Tărâmul zeilor azteci, o țară a contrastelor, de la satele rătăcite prin munți la plajele de la Marea Caraibelor și cele mai mari aglomerații de pe pământ, Mexicul, cu esențele lui tari și culorile aprinse este locul în care începe aventura celui mai dur reality show din România.

Ca și până acum, Oase și Marius Damian vor povesti telespectatorilor despre specificul zonelor în care ajung, despre obiceiurile și ineditul lor și le vor arăta Mexicul, Guatemala și Columbia dintr-o cu totul altă perspectivă.

De asemenea, Irina Fodor îi va însoți pe concurenți în cea mai mare provocare a vieții lor de până acum. America Express - Drumul Aurului se vede pe Antena 1 în fiecare duminică de la 20:00, luni, marți și miercuri de la 20:30, dar și pe AntenaPlay.

Citește și: Din ce face bani Doina Teodoru, iubita lui Cătălin Scărlătescu. Cu ce se ocupă concurenta de la America Express

America Express, prima opțiune a telespectatorilor. Diseară, cea mai mare comoară aduce imunitatea! 3 perechi luptă pent... Câte kilograme au Andreea Bălan și Andreea Antonescu. Vedetele au foarte mare grijă la siluetele lor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x