Live acumObservator 19
Prime Time 20:30Adela

Imagini nemaivăzute cu chef Florin Dumitrescu și soția lui. Cum arătau la începutul relației

Chef Florin Dumitrescu și-a încântat fanii de pe rețelele sociale cu un colaj de fotografii de acum mai bine de 10 ani.

Chef Florin Dumitrescu a împrărtășit cu fanii imagini de la începutul relației cu soția lui Cristina

Antena 1

Florin și Cristina Dumitrescu și-au început relația în 2010, iar celebrul chef își amintește cu drag de acele momente.

Îndrăgitul membru al echipei de la Chefi la cuțite are 33 de ani, iar la 23 de ani și-a început povestea de dragoste cu cea care mai târziu i-a dăruit două fetițe superbe.

Recent, Florin Dumitrescu a scos „din cutiuța cu amintiri”, o serie de fotografii de la începutul relației cu frumoasa Cristina, spre încântarea fanilor care i-au complimentat pe cei doi.

Florin Dumitrescu le-a povestit fanilor că în perioada martie, 2010, Cristina Sima l-a ținut minte ca „băiatul ăla gelat”. În imagini se observă cum îndrăgitul chef obișnuia să-și dea părul cu gel pe vremea aceea. Acum, chef Florin Dumitrescu iese în evidență cu părul său buclat și cu volum.

Vezi mai mult eimagini în GALERIA FOTO.

Cum s-au cunoscut Florin Dumitrescu și Cristina Sima

Florin Dumitrescu și Cristina Sima s-au văzut pentru prima oara în anul 2010, când tânăra a intrat în restaurantul unde lucra chef-ul. Florin Dumitrescu a fost cucerit din prima clipă de frumusețea Cristinei și i-a pregătit un desert spectaculos pentru a o impresiona.

După ce a plecat din resturant, Florin Dumitrescu i-a cerut prietenia pe Facebook.

Citește și: Fetele lui Chef Florin Dumitrescu au crescut și îi seamănă leit! Cum arată azi

"Începutul relației noastre a fost foarte interesant, ne-am cunoscut așa cum suntem noi, ne-am mutat împreună deja la câteva zile de când, oficial, am început relația, dar, în același timp, ne ascundeam de ochii lumii. Proprietarii restaurantului unde lucram eu erau prieteni cu Cristina și nu știam ce părere și-ar fi făcut dacă noi ne-am fi afișat împreună, în perioada respectivă. Așa că ea era pentru mine ,,fructul Interzis" și ne furam câte un pupic, pe ascuns, pe terasă sau în spatele bucătăriei. Dar, înainte să ajungem la asta, am avut două luni în care vorbeam foarte mult pe Facebook, prin mesaje, momente în care ne împărtășeam toate gândurile și vorbeam despre orice. Abia după două luni mi-a dat și numărul de telefon.", a spus Florin Dumitrescu.

Citește și: Florin Dumitrescu, anunț ce i-a luat prin surprindere pe fanii „Chefi la cuțite”! „Încă 3 săptămâni”

După trei ani de relație s-a născut prima fetiță a celor doi, iar apoi a urmat nunta și cea de-a doua fetița, care le-a bucurat sufletele.

"Eu mi-am dorit dintotdeauna o relație cu femeia perfectă. Bineînțeles, perfecțiunea este diferită în accepțiunea fiecăruia. Eu am întâlnit-o pe a mea. Am știut că este ea din momentul în care a apărut, pentru că se cam oprise timpul în loc, era o atmosferă ca de film în perioada aceea în viața mea. Eu, boem, melancolic, artist, am privit-o pe ea, elegantă, frumoasă, strălucitoare, și mi-am dat seama că, dacă ea ar deveni iubita mea, aș putea să fac orice în viața asta, că totul este posibil. Și așa a fost. Mi-am găsit jumătatea și mă bucur că nu am lăsat-o să treacă pe lângă mine, iar de atunci și până azi, și în continuare, fac tot ce îmi stă în putință să mă iubească în fiecare zi la fel de mult și să o iubesc în fiecare zi la fel de mult. Noi trăim o poveste aparte!", a mai spus Florin, conform Viva.

Pe chef Florin Dumitrescu îl veți putea vedea în sezonul 9 de Chefi la cuțite, în curând.

Video