Live acumAcces Direct
Prime Time 20:30Adela

Florin Dumitrescu, anunț ce i-a luat prin surprindere pe fanii „Chefi la cuțite”! „Încă 3 săptămâni”

Florin Dumitrescu a reușit să își surprindă fanii atunci când a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj complet neașteptat despre el și familia lui.

Recent, chef Florin Dumitrescu a reușit să îți uimească fanii cu un mesaj la care nimeni nu s-ar fi așteptat. 

Antena 1

Juratul emisiunii „Chefi la cuțite” este unul dintre cei mai apreciați și îndrăgiți bucătari din România.

Acesta are în prezent aproximativ jumătate de milion de urmăritori pe pagina sa oficială de Instagram și orice postare pe care o face devine imediat virală, adunând mii de aprecieri și numeroase comentarii.

Florin Dumitrescu de la „Chefi la cuțite” și-a uimit fanii cu o dezvăluire neașteptată făcută pe Instagram

Recent, chef Florin Dumitrescu a reușit să îți uimească fanii cu un mesaj la care nimeni nu s-ar fi așteptat.

citește și: Care este numele complet al lui Florin Dumitrescu și ce vârstă are juratul „Chefi la cuțite”

Pentru cei care nu știu, acesta este în prezent ocupat cu filmările pentru sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” de la Antena 1.

„L U N I 🥂😘🥳😜 #dordecasa #dordefetelemele #happyfamilytime @cristinasimadumitrescu. Încă 3 săptămâni de izolare şi cobor 🙃 (Nu, nu sunt pozitiv, filmam)”, a dezvăluit bucătarul.

Astfel, urmăritorii săi de pe Instagram au aflat că și acum (ca și în sezonul 8), Florin Dumitrescu a ales să se izoleze și să își protejeze astfel soția și copiii, pe durata filmărilor pentru emisiunea „Chefi la cuțite”.

citește și: Cum arăta Florin Dumitrescu în 2014, când apărea la emisiunea „Iadul bucătarilor”! „Tânăr și neliniștit”

Așa cum era de așteptat, fanii au reacționat imediat și au oferit mii de aprecieri și numeroase comentarii.

Pentru cei care nu știu, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au pus la „gătit” sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”. O noutate constă în faptul că îl vom putea vedea pe Speak în calitate de prezentator al îndrăgitului show culinar.

Sezonul 8 al îndrăgitului show culinar de la Antena 1 a adus publicului 44 de ediții savuroase, din care nu au lipsit sarea lși piperul. A fost o aventură presărată cu povești de viață incredibile, rețete delicioase și battle-uri palpitante. La final, câștigător a fost desemnat Ionuț Belei din echipa lui Sorin Bontea.

Video