Antena Căutare

În două săptămâni încep filmările pentru noul sezon! Chef Florin Dumitrescu, sesiune de cooking alături de câștigătoarea din aplicația "Chefi la cuțite"

Marian Duţă a gătit alături de Chef Florin Dumitrescu! Juratul de la "Chefi la cuţite" a dezvăluit micile trucuri de bază din bucătărie, dar şi când încep filmările pentru noul sezon al show-ului difuzat de Antena 1!

Marian Duţă a gătit alături de Chef Florin Dumitrescu! Juratul de la Chefi la cuţite a dezvăluit micile trucuri de bază din bucătărie, dar şi când încep filmările pentru noul sezon al show-ului difuzat de Antena 1!

Totul s-a petrecut într-o sesiune de cooking, alături de chef Florin Dumitrescu, sesiune la care a participat și Cristina, câștigătoarea concursului din aplicația "Chefi la cuțite", aplicație pe care o poți descărca gratuit pe telefonul tău mobil, din AppStore sau Google Play. Trucuri în bucătărie, secrete de chef experiementat în arta culinară, dar și rețete delicioase, acestea au fost ingredientele întâlnirii cu pricina. Iar pe lângă asta, am aflat cel mai important detaliu!

Încep filmările pentru sezonul 7 "Chefi la cuțite".

Perioada de preselecții pentru noul sezon al celui mai iubit cooking-show, Chefi la cuțite, a strâns cei mai mulți candidați înscriși în competiție până la acest moment. Un număr record de participanți și-au încercat norocul cu un preparat, în speranța că vor ajunge în arena culinară a emisiunii de la Antena 1, ale cãrei filmãri urmează să înceapă în aproximativ două săptămâni.

După șașe sezoane în care s-au luptat ”la cuțite”, cei trei maeștri ai gastronomiei recunosc că formatul Chefi la cuțite surprinde și acum, mai ales prin prisma personajelor care își fac apariția în fața lor. Rămâne de văzut cu ce noutăți vor veni cei trei jurați, dar și ce concurenți talentați își vor face apariția la bancurile de lucru "Chefi la cuțite".

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x