Antena Căutare

Bontea, Scarlatescu si Dumitrescu pregatesc un nou sezon Chefi la cuțite

Bontea, Scarlatescu si Dumitrescu pregatesc un nou sezon Chefi la cuțite, la Antena 1. Perioada de preselecții pentru un nou sezon al celui mai iubit cooking-show, Chefi la cuțite, s-a încheiat și a strâns cei mai mult candidați înscriși în competiție până la acest moment.

Perioada de preselecții pentru un nou sezon al celui mai iubit cooking-show, Chefi la cuțite, s-a încheiat și a strâns cei mai mult candidați înscriși în competiție până la acest moment. Un număr record de participanți și-au încercat norocul cu un preparat, în speranța că vor ajunge în arena culinară a emisiunii de la Antena 1, ale cãrei filmãri vor începe în curând.

La nivelul țării, preselecțiile unui nou sezon au strâns peste 5000 de înscrieri, printre care, doar 3000 s-au înregistrat doar în București. Echipa Chefi la cuțite a pornit în căutarea celor mai talentați concurenți și în Timișoara, Iași și Cluj-Napoca.

Filmările vor începe în curând iar chefii Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu sunt nerăbdători să revină pe platourile de filmare și să treacă prin etapa favorită a show-ului, cea a preselecțiilor pe nevăzute. După șașe sezoane în care s-au luptat ”la cuțite”, cei trei maeștri ai gastronomiei recunosc că formatul Chefi la cuțite surprinde și acum, mai ales prin prisma personajelor care își fac apariția în fața lor: ”Anul acesta îmi doresc să câștig cu o lady-chef!”, mărturisește Cătălin Scărlătescu.

Bad Angie iubește din nou! Preferata lui Scărlătescu, primul interviu alături de iubitul ei: „Totul a început de la o va... Chef Cătălin Scărlătescu a făcut marele anunț despre noul sezon „Chefi la cuțite”! Cine câștigă?...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu Sambata, 16.03.2024, 15:30
Ultimele știri
x