Antena Căutare

”În loc de mașinuțe și jucării, el își lua cuțite și oale!” Pare de domeniul SF, dar puștiul ăsta curăță și filetează pește. La zece ani!

Doamne, ce copil, au exclamat chefii, atunci când în platou a intrat un puști de 10 ani. Îl cheamă Alex, vine din județul Neamț și are haină pe care stă scris numele lui. 10 ani!!!

Doamne, ce copil, au exclamat chefii, atunci când în platou a intrat un puști de 10 ani. Îl cheamă Alex, vine din județul Neamț și are haină pe care stă scris numele lui. 10 ani!!!

E timid, vorbește puțin și nu visează la jucării și dulciuri, ci vrea să se facă bucătar. Și nu orice fel de bucătar, ci unul la un restaurant cu trei stele Michelin.

A venit însoțit de mama, de tata și de frătiorul lui. Ei bine, le-a pus chefilor în farfurii păstrăv cu garnitură de dovlecei și sos de iaurt. A curățat peștele, l-a feliat, a prăjit dovleceii. Toți din echipa emisiunii au rămas fără grai!

Preparatul ajunge în fața chefilor care degustă. Și laudă! Și nici prin minte nu le trece cine stă în spatele ușilor. Întră el, Alex, de 10 ani!

”Prima dată am făcut o plăcintă cu mere. Când eram eu mic, aveam vreo cinci ani”, le-a spus Alex chefilor, care au zâmbit. ”Abia pe la nouă ani m-am apucat serios de gătit”, a continuat puștiul.

Mirați peste măsură, chefii l-au apreciat pe Alex cu două cuțite, iar bucuria copilului a fost nemăsurată! Bravo, Alex!

Cum a ajuns Mihai bucătar? ”Nevoia m-a făcut să intru în bucătărie. La 15 ani am început, sătul să port hainele fratelui... Să vă dea Dumnezeu sănătate și Măicuța Domnului dimpreună cu El! A tăiat mărarul cu toporul, dar i-a făcut să râdă cu la...
Obiceiuri care stimulează memoria și învățarea. Ce să faci în cazul în care ai început să uiți lucruri
Ai mai jos o listă cu obiceiuri care stimulează memoria și învățarea. În ultimii ani au...
Horoscopul zilei de 24 martie 2023. Taurii sunt sfătuiți să fie liberi. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 24 martie 2023 spune că Taurii sunt încurajați de către astre să se...
Ultimele știri
x