Emisiunea „Chefi la cuțite” poate fi urmărită luni, marți și miercuri, la Antena 1, de la ora 20:30!
De data aceasta, pentru o pune mâna pe o amuletă extrem de prețioasă, cei trei jurați din sezonul 8 „Chefi la cuțite” trebuie să pregătească sandvișuri spectaculoase, având la dispoziție doar șaizeci de minute.
„Ștefan Popescu vine dintr-o zonă din asta de bucătărie franțuzească, așa că mă gândesc să fac sandviș cu mușchi de vită, un sandviș pe care îl găsești într-o farfurie de bistro”, a dezvăluit Florin Dumitrescu, extrem de sigur de alegerea făcută.
Scărlătescu a ales să pregătească un sandviș spectaculos pe bază de pește și unul pe , în timp ce Bontea a mers pe ideea unui sandviș cu roast beef.
Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu, în sezonul 8 „Chefi la cuțite”
citește și: A început să plângă după interacțiunea cu chefii. De ce a ieșit cu ochii în lacrimi de la jurizare
Pe lângă aromele și mirosile puternice, nu au lipsit nici tachinările din bucătăria „Chefi la cuțite”! Cât de bine s-au descurcat cei trei jurați și cum arată preparatele lor, la final, în momentul când au putut degusta?
Află totul urmărind clipul video de mai sus, din a treia ediție „Chefi la cuțite”, din sezonul 8.