Antena Căutare

„Îți trebuie fălci!” Farfuria care i-a împărțit pe chefi în două tabere la proba amuletei

În dorința lor de-a câștiga amuleta pusă la bătaie de frumoasa Gina Pistol, Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu și-au ales preparate speciale, menite să impresioneze pe bucătarul care face jurizarea.

Emisiunea „Chefi la cuțite” poate fi urmărită luni, marți și miercuri, la Antena 1, de la ora 20:30!​

De data aceasta, pentru o pune mâna pe o amuletă extrem de prețioasă, cei trei jurați din sezonul 8Chefi la cuțite” trebuie să pregătească sandvișuri spectaculoase, având la dispoziție doar șaizeci de minute.

„Ștefan Popescu vine dintr-o zonă din asta de bucătărie franțuzească, așa că mă gândesc să fac sandviș cu mușchi de vită, un sandviș pe care îl găsești într-o farfurie de bistro”, a dezvăluit Florin Dumitrescu, extrem de sigur de alegerea făcută.

citește și: Reacția lui chef Scărlătescu la vederea farsei pe care i-a pregătit-o chef Bontea. Ce a spus despre statuia Marilyn Monroe

Scărlătescu a ales să pregătească un sandviș spectaculos pe bază de pește și unul pe , în timp ce Bontea a mers pe ideea unui sandviș cu roast beef.

„Îți trebuie fălci!” Farfuria care i-a împărțit pe chefi în două tabere la proba amuletei

Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu, în sezonul 8 „Chefi la cuțite”

Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu, în sezonul 8 „Chefi la cuțite”

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

citește și: A început să plângă după interacțiunea cu chefii. De ce a ieșit cu ochii în lacrimi de la jurizare

Pe lângă aromele și mirosile puternice, nu au lipsit nici tachinările din bucătăria „Chefi la cuțite”! Cât de bine s-au descurcat cei trei jurați și cum arată preparatele lor, la final, în momentul când au putut degusta?

Află totul urmărind clipul video de mai sus, din a treia ediție „Chefi la cuțite”, din sezonul 8.

Pare simplu, dar nu e. Ce preparat de senzație trebuie să facă chefii pentru a treia amuletă a sezonului... Cum arată combinația dintre chef Dumitrescu și chef Scărlătescu: „Înalt, bronzat, plin de mușchi”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x