Antena Căutare

Iubește să gătească, dar marea lui dragoste e alta: „Când vin acasă și o găsesc, mi se pare că sunt cel mai fericit om de pe planetă”

E îndrăgostit până peste cap de meseria de bucătar, pe care o practică la mai bine de 1000 de kilometri distanță de casă. Există însă ceva mai important pe lume decât gătitul pentru nemțeanul Gabriel. Este logodnica sa, pe care o adoră din primul moment în care a văzut-o.

Împreună locuiesc acum la Munchen, unde își trăiesc povestea de dragoste cu pasiune: „E cel mai frumos lucru să vin de la serviciu și să o găsesc acasă. E tot ce mi-am putut dori”. Dar destul cu iubirea. Pentru a merge mai departe la „Chefi la cuțite” e nevoie de talent și de dorința de a ajunge să cucerească marele premiu.

Pentru această seară Gabriel a decis să prepare baccala alla carbonara. Un preparat pe bază de pește cu varză de Bruxelles.

Reacția juraților nu este încurajatoare, dar nemțeanul nu-și pierde speranța.

Ilie, tânărul care iubește... negresele! „Ai vrut să faci ceva cu negresa asta, dar nu ți-a... crescut. Acum, arde-l pe ... Atunci când lacrimile suferinței se transformă în lacrimi de bucurie: „Am simțit că nu mai am de ce să trăiesc”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x