Antena Căutare

Janni, cuțitul de aur al lui Dumitrescu, mesaj surprinzător pentru Alexandru Bunea după ce el a ajuns în echipa lui Scărlătescu

Ediția de Chefi la cuțite de pe 9 octombrie 2023 a avut, din nou, o răsturnare de situație. Alexandru Bunea a obținut cel mai mic punctaj, dar a fost salvat de la eliminare de Cătălin Scărlătescu. Janni, fostul său coleg, i-a transmis acestuia un mesaj pe rețelele sociale.

Colaj cu concurenții de la Chefi la cuțite Galerie
Janni a transmis pe rețelele sociale un mesaj pentru Alexandru Bunea | Antena 1

Ghinioanele s-au ținut lanț de Alexandru Bunea. După ce în ediția de Chefi la cuțite de pe 8 octombrie 2023 concurentul a obținut cel mai mic punctaj, același lucru s-a întâmplat și în ziua următoare.

Citește și: Janni Alexandridis, imagine emoționantă alături de mama lui. Cum arată cea care i-a ghidat primii pași în bucătărie

Ce i-a transmis Janni lui Alexandru Bunea, după ce concurentul Chefi la cuțite a ajuns în echipa lui chef Cătălin Scărlătescu

Alexandru Bunea nu și-a ales foarte bine preparatul de la proba fine dining, pentru că a ajuns să le servească celor trei chefi o rață negătită, fapt care i-a adus numai 6 puncte.

Când și-a luat la revedere de la echipa sa, Alexandru Bunea a aflat că nu trebuie să-și ia adio și de la emisiune, pentru că chef Scărlătescu a pus la bătaie o amuletă prețioasă. Liderul echipei Saint Tropez l-a salavat de la eliminare pe Alexandru Bunea și l-a luat în echipa sa, spre bucuria membrilor acesteia.

Janni, cuțitul de aur al lui Florin Dumitrescu i-a transmis un mesaj pe rețelele sociale fostului său coleg:

„Legendele nu mor niciodată, Alex Bunea! Succes în noua echipă! Ne e dor de tine”, a scris Janni pe rețelele sociale, iar fostul său coleg i-a mulțumit pentur mesaj: „Mulțumesc, frate! Inima mea e magenta”, a răspuns Alexandru Bunea.

Alexandru Bunea a renunțat chiar și la fesul său magenta și a primit tunica albastră.

Citește și: Chefi la cuțite, 8 octombrie 2023. Proba individuală a scos la iveală rivalitățile din echipe! Ce replici s-au aruncat la bancuri

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 12 Chefi la cuțite. Edițiile integrale se văd în AntenaPLAY

S-a dat startul mult așteptatei bătălii din arena Chefi la cuțite. Telespectatorii au avut parte de o premieră maraton în această toamnă. Așadar, show-ul culinar a venit cu 5 ediții consecutive în prima și a doua săptămână de difuzare, ulterior emisiunea având câte 4 ediții săptămânale.

În sezonul 12, Irina Fodor aduce surprize de proporții pentru jurați. Prezentatoarea TV o să-i însoțească pe chef Florin Dumitrescu, chef Cătălin Scărlătescu și chef Sorin Bontea pe tot parcursul noului sezon, fiind persoana care aduce cele mai imprevizibile vești.

Regulile nu se schimbă în sezonul 12 Chefi la cuțite. Așadar, chefii au continuat să gătească alături de un invitat special la jocul de amuletă. Dacă avantajul nu a fost câștigat de jurați, acesta a fost pus în seif. Toate mizele din seif au fost puse în joc în ultima etapă de preselecții, iar un chef se va bucura din plin de ele la battle-uri.

Una dintre noutățile show-ului culinar este o schimbare organizatorică neașteptată: Chefii au un asistent cu o listă consistentă de atribuții, cel care preia acest rol fiind Rikito Watanabe, fostul concurent din sezonul 9 Chefi la cuțite.

Edițiile integrale din sezonul 12 Chefi la cuțite pot fi vizionate pe AntenaPLAY.

Chefi la cuțite, 9 octombrie 2023. Cine a obținut cel mai mic punctaj. Alexandru Bunea, salvat cu o nouă amuletă... Ce mesaj a transmis Alexandru Bunea, după ce a fost salvat pentru a doua oară de la eliminare: „Mândru că am făcut parte...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x