Chefi la cutite

LUNI ȘI MARȚI, ORA 20:00

Premieră la ”Chefi la cuțite”! Florin Dumitrescu a mâncat un preparat gătit dintr-un șarpe ce poate atige chiar și nouă metri lungime: ”Anul trecut n-am gustat, dar acum...Mi-a plăcut. Are gust de jumări.”

 

S-a căsătorit în urmă cu cinci ani de zile cu un bărbat din Bistrița, pe care l-a cunoscut în Madrid și s-a mutat în România, fără să regrete vreun pic că a renunțat la Indonia.

Hilda Ioniță, în vârstă de 38 de ani, este casnică, dar a venit hotărâtă să-i dea gata pe chefi. A gătit un preparat din piton, ce fost chiar și pe gustul lui Florin Dumitrescu, care n-a mai mâncat preparate exotice. 

”Mi-e dor de prieteni, de familie, de mâncare. Fiul meu s-a născut în urmă cu doi ani și seamănă cu tata. Am mari emoții când vorbesc despre el. A murit în urmă cu opt nouă ani, în urma unui infarct. ”, a povestit Hilda. 

”Sunt foarte curios, ce e aici?”, a întrebat Dumitrescu. ”Piton? E prima dată când mănânc așa ceva. Anul trecut a mai venit cineva care a gătit șarpe, dar n-am gustat. Acum am mâncat. Nu-mi place să încerc mâncărurile mai exotice, dar asta mi-a plăcut. Gustul de salsa, șarpele e puțin cam tare, dar mi-a plăcut.”, a spus Dumitrescu. 


🔥 Edițiile integrale Chefi la cutite sezonul 6 se văd exclusiv pe AntenaPlay // smartTV smartphone, tabletă sau computer >>> Intră acum și vezi


Totul despre Chefi la Cuțite găsesti și pe Facebook >> / Instagram >> / Youtube >>


 

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
Black Friday - nu rata ofertele
PREMIUM

Mai multe