Antena Căutare

A venit la ”Chefi la cuțite” echipată cu un decolteu adânc, iar Dumitrescu a pariat că preparatul e dedicat lui Scărlătescu: ”Poate e o sugestie că domnișoara vrea să facă niște copii cu tine!” 

Are doar 21 de ani, este studentă în București, iar acum Iulia a venit la ”Chefi la cuțite - sezon de poveste”, pentru a-și dovedi talentul în bucătărit.

Are doar 21 de ani, este studentă în București, iar acum Iulia a venit la ”Chefi la cuțite - sezon de poveste”, pentru a-și dovedi talentul în bucătărit.

”Echipată” cu un decolteu adânc, Iulia a gătit ce a știu cel mai bine și a reușit să atragă atenția chefilor. Dumitrescu a fost cel are a reacționat imediat, el spunându-i lui Scărlătescu: ”Poate e o sugestie că domnișoara vrea să facă niște copii cu tine!”, a spus el.

”Îmi place să fiu în centrul atenției, îmi place să fiu în fața camerei, mă regăsesc și îmi place foarte mult. Concursul de miss a fost prima mea realizare. Mereu îmi amintesc de piesa pe care am fost încoronată. Am început să gătesc din motive strict financiare. Colegii mei de apartament cumpărau ingredientele, iar eu gătean. Am pus în farfurie o familie de panda.”, a povestit Iulia, care a precizat că a pus în farfurie o familie de panda.

Premieră la ”Chefi la cuțite”! Florin Dumitrescu a mâncat un preparat gătit dintr-un șarpe ce poate atige chiar și nouă ... A gătit un preparat românesc, dar i-a pus în încurcătură pe chefi, care n-au știut ce mănâncă: ”Dovlecel nu e, mazăre, î...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x