Căutare Live

Jurații emisiunii „Chefi la cuțite”, intrigați de tatuajul unuia dintre concurenți: „L-am făcut la 12 ani”

Moment de senzație în ediția 27 din sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite”! Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu au fost intrigați de tatuajul lui Coca Nicolae Eupsihie!

Coca Nicolae Eupsihie, concurent la emisiunea „Chefi la cuțite”

Emisiunea „Chefi la cuțite” poate fi urmărită luni, marți și miercuri, la Antena 1, de la ora 20:30!​

Concurenții rămași în bootcampul emisiunii „Chefi la cuțite” au avut la dispoziție șaizeci de minute pentru a pregăti o farfurie cât mai gustoasă, demnă să le aducă un loc în echipele conduse de Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu!

Coca Nicolae Eupsihie a făcut senzație la Chefi la cuțite

Și de data aceasta, bucătarii au pregătit un meniu demn de un zbor la Business class! Timpul s-a scurs rapid și apoi a venit momentul ca jurații show-ului culinar să deguste atent și să analizeze farfuriile pregătite de concurenți.

citește și: Chefii și-au ales echipele din sezonul 8 „Chefi la cuțite”! Cine l-a ales pe Cătălin Rizea, soțul celebrei Adda

În timp ce se plimbau printre mese, Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu au fost intrigați de tatuajul lui Coca Nicolae Eupsihie!

Tânărul de la „Chefi la cuțite” a mărturisit că și-a făcut desenul la vârsta de 12 ani!

Urmărește clipul video de mai sus din sezonul 8 „Chefi la cuțite” ca să savurezi momentul!

Cătălin Scărlătescu, impresionat de ținuta periculoasă a unei concurente din bootcampul „Chefi la cuțite”... Chefi la Cuțite, 5 aprilie 2021. Viorica Manga, o fosta cunoștință a lui Chef Sorin Bontea, apariție-surpriză în studio...
Ultimele știri