Antena Căutare

Coca Nicolae Eupsihie, tânărul care a arătat la „Chefi la cuțite” că nimic nu e imposibil! „Mă bătea cu scaunul, fără motiv”

Coca Nicolae Eupsihie are 26 de ani, este ajutor de bucătar și a venit la emisiunea „Chefi la cuțite” ca să își testeze limitele!

Coca Nicolae Eupsihie, tânărul care a arătat la „Chefi la cuțite” că nimic nu e imposibil! „Mă bătea cu scaunul, fără motiv” Galerie
Coca Nicolae Eupsihie, concurent în sezonul 8 „Chefi la cuțite”

Emisiunea „Chefi la cuțite” poate fi urmărită luni, marți și miercuri, la Antena 1, de la ora 20:30!​

Tânărul s-a descris ca fiind sufletul petrecerilor, indiferent de situație. Cu o delicioasă rețetă de fructe de mare cu salsa de mango și avocado, acesta a sperat că va primi votul celor trei jurați, la emisiunea „Chefi la cuțite”.

În timp ce și-a pregătit rețeta, Coca Nicolae Eupsihie a povestit aspecte incredibile din viața sa.

Coca Nicolae Eupsihie i-a impresionat pe jurații emisiunii Chefi la cuțite

„Am stat în Germania până la vârsta de opt ani, când au divorțat părinții mei. Am muncit de la vârste fragede, de la cinci ani. Fiind la țară aveam animale. Tata pleca dimineața, nu îl interesa. Eu cu mama făceam lucrurile în locul lui. El consuma alcool, aveam cinci-șase ani când a început să aibă atacuri care m-au marcat. Venea acasă și mă lua la bătaie, fără vreun motiv. Nu conta nimic, nu avea motiv. Am ajuns la scaun și la mai multe obiecte cu care dădea în mine. Se băga mama pentru mine, dar o bătea și pe ea. Tata, ca să nu mai aibă asupra mea contacte violente, mama a decis să plece la părinții mei.

citește și: Dumitru Pop Tincu a dezvăluit secretele cimitirului vesel de la Săpânța, la emisiunea „Chefi la cuțite”: „Eu fac versurile”

Poate în ziua de astăzi nici nu mai eram în viață. Nu am ținut legătura deloc după. Am îngropat tot, pentru mine trecutul nu mai există. Școală nu am făcut, am făcut până în clasa a 9-a. Nu aveam bani, aveam alte priorități, să ne facem o casă.

Mama a plecat în Italia la muncă, eu mi-am ales o meserie cinstită, am luat drumul străinătății ca să avem un acoperiș. Am ajuns în Germania cu doar doi euro în buzunar.

Am stat în gară până a venit patronul să mă ia, m-a pus direct la treabă, la jumătate de oră după ce am ajuns acolo. Am spălat vase șase luni, dar mi-am dorit să cresc și am reușit! Am ajuns bucătar”, a dezvăluit concurentul de la „Chefi la cuțite”, cu lacrimi în ochi și extrem de emoționat.

citește și: Coșmarul lui Cătălin Scărlătescu s-a adeverit! Sorin Bontea a câștigat amuleta 16! Ce plan are cu ea

Ajuns în fața celor trei chefi, concurentul a povestit și alte detalii emoționante din viața sa. Dornic să devină un bucătar de renume, Coca Nicolae Eupsihie spune că își dorește să facă studii și să se perfecționeze.

„Am venit aici ca să învăț meserie, de la dumneavoastră”, a mărturisit tânărul, plin de emoții, în timp ce a așteptat verdictul dat de Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu.

Surpriza a fost mare atunci când Coca Nicolae Eupsihie a primit trei cuțite și numeroase laude! Iar reacția lui a fost de-a dreptul emoționantă!

Urmărește clipul video de mai sus din sezonul 8 „Chefi la cuțite” ca să savurezi momentul!

O cântăreață a venit la „Chefi la cuțite” cu o rețetă inventată chiar de ea! Ce a gătit Romanița... „Chefi la cuțite” a fost lider de audiență pe toate segmentele de public! Ce se întâmplă în ediția următoare...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x