Live acumX Factor (r)
Prime Time 20:30Chefi la cutite

Jurizare cu scântei la „Chefi la cuțite”! Cum au reacționat chefii când li s-au jurizat preparatele

Iată că a venit și cel mai așteptat moment din ediția a patra din sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite”! De data aceasta, chef Gabriela Pascaru a gustat preparatele celor trei chefi, pentru a decide cine primește amuleta mult râvnită.

Emisiunea „Chefi la cuțite” poate fi urmărită luni, marți și miercuri, la Antena 1, de la ora 20:30!​

Cu nerăbdare și mult interes, Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu au urmărit reacțiile venite din partea Gabrielei Pascaru, o maestră în materie de artă culinară.

Se pare că decizia nu a fost foarte ușor de luat, căci fiecare farfurie a avut și plusuri, dar și minusuri.

citește și: Prima româncă pilot în Campionatul European de Raliuri a făcut spectacol la „Chefi la cuțite”: „Ești foarte tare!”

Surprinzător a fost pentru cei trei jurați de la emisiunea „Chefi la cuțite” ușurința cu care chef Gabriela Pascaru a ghicit imediat care farfurie a fost pregătită de Cătălin Scărlătescu.

„Este o farfurie complexă, bună. Simplă, dar elegantă”, a fost de părere jurata.

„Ce să fac, frate, sunt complex”, s-a bucurat Scărlătescu, văzând cât de lăudată este farfuria sa.

citește și: Speak și Ștefania au făcut show delicios la „Chefi la cuțite”: „Zi, ne dai cuțite din alea?!”

Petrică muncitorul...”, s-a descris ironic Florin Dumitrescu, atunci când i-a venit rândul la jurizare. Juratul a făcut referire la faptul că, spre deosebire de colegii săi, el a ales să pregătească patru feluri de paste pentru această probă!

Urmărește clipul video de mai sus din emisiunea „Chefi la cuțite” ca să descoperi reacțiile chefilor, în momentul jurizării.

Video