Jurizare cu scântei la „Chefi la cuțite”! Cum au reacționat chefii când li s-au jurizat preparatele

Iată că a venit și cel mai așteptat moment din ediția a patra din sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite”! De data aceasta, chef Gabriela Pascaru a gustat preparatele celor trei chefi, pentru a decide cine primește amuleta mult râvnită.

Emisiunea „Chefi la cuțite” poate fi urmărită luni, marți și miercuri, la Antena 1, de la ora 20:30!​

Cu nerăbdare și mult interes, Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu au urmărit reacțiile venite din partea Gabrielei Pascaru, o maestră în materie de artă culinară.

Se pare că decizia nu a fost foarte ușor de luat, căci fiecare farfurie a avut și plusuri, dar și minusuri.

citește și: Prima româncă pilot în Campionatul European de Raliuri a făcut spectacol la „Chefi la cuțite”: „Ești foarte tare!”

Surprinzător a fost pentru cei trei jurați de la emisiunea „Chefi la cuțite” ușurința cu care chef Gabriela Pascaru a ghicit imediat care farfurie a fost pregătită de Cătălin Scărlătescu.

„Este o farfurie complexă, bună. Simplă, dar elegantă”, a fost de părere jurata.

„Ce să fac, frate, sunt complex”, s-a bucurat Scărlătescu, văzând cât de lăudată este farfuria sa.

citește și: Speak și Ștefania au făcut show delicios la „Chefi la cuțite”: „Zi, ne dai cuțite din alea?!”

Petrică muncitorul...”, s-a descris ironic Florin Dumitrescu, atunci când i-a venit rândul la jurizare. Juratul a făcut referire la faptul că, spre deosebire de colegii săi, el a ales să pregătească patru feluri de paste pentru această probă!

Urmărește clipul video de mai sus din emisiunea „Chefi la cuțite” ca să descoperi reacțiile chefilor, în momentul jurizării.

Ultimele știri