Antena Căutare

Știai că există record mondial la alergat în casă? „Superman” de România îl are

Cristi Borcan este unul dintre concurenții care au reușit să facă spectacol în ediția a patra din sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite”. Cunoscut și ca „Superman”, bărbatul a vrut să demonstreze că poate câștiga medalii nu doar la ultramaraton, ci și la gătit!

Emisiunea „Chefi la cuțite” poate fi urmărită luni, marți și miercuri, la Antena 1, de la ora 20:30!​

Nutriționist, antrenor personal și ultramaratonist, Cristi Borcan a încercat să facă senzație cu un preparat tradițional românesc, dar și cu povestea sa de viață ce îi inspiră pe mulți să ducă un stil de viață sănătos.

citește și: Speak și Ștefania au făcut show delicios la „Chefi la cuțite”: „Zi, ne dai cuțite din alea?!”

„În străinătate mi se spune Superman de România. Eu fac ultramaratoane. Printr-o simpaatică întâmplare am ajuns să port tricoul lui Superman, apoi colegii m-au vrut îmbrăcat doar așa. De foarte multă vreme mi se pare că-l merit și aș vrea să-i dezbrac pe ăștia care joacă în filme cu tricoul meu”, a dezvăluit concurentul din ediția a patra din sezonul 8Chefi la cuțite”.

„Pe cei trei chefi aș vrea să-i păcălesc cumva cu niște ciolan de fasole a la MAMAIA, o mâncare care să aducă aminte de gustul copilăriei. De obicei îmi place să gătesc, dar cel mai mult îmi place să inventez rețete pentru elevii mei. La vârsta de 46 de ani m-am îngrășat 45 de kilograme făcând experimente pe mine. M-am îngrășat cu bună știință, ca să fac un ultra maraton în interiorul corpului meu, să înțeleg ce se întâmplă în corpul unui om atunci când se îngrașă. Încă lucrea la cea mai ușoară dietă de slăbit din galaxie”, a dezvăluit concurentul, extrem de mândru de preparatul său.

Știai că există record mondial la alergat în casă? „Superman” de România îl are

Cristi Borcan în a patra ediție din sezonul 8 „Chefi la cuțite”

Cristi Borcan în a patra ediție din sezonul 8 „Chefi la cuțite”

Gustând din preparatul concurentului, cei trei chefi au analizat atent fiecare detaliu din farfurie. Apoi, aceștia au descoperit mai multe despre concurent și despre ce înseamnă cu adevărat să faci un ultramaraton.

citește și: Apariție de senzație la „Chefi la cuțite”! Gina Pistol, mai sexy ca niciodată

„Eu am alergat 151 de kilometri în casă, pe un traseu de 20 de metri. Nu m-am oprit deloc în 24 de ore”, a explicat concurentul.

Întrebat de ce face toate aceste lucruri și „cine îl fugărește”, concurentul a explicat că s-a îngrășat de câteva ori câte 40-50 de kilograme, doar ca să testeze propria metodă de slăbit, la care lucrează de mult timp. Concurentul din ediția a patra din sezonul 8Chefi la cuțite” a explicat cum poți să slăbești fără să te înfometezi și fără să riști să te înrași la loc.

Chiar dacă nu a primit cuțitul ca să meargă mai departe, „Superman” Cristi Borcan a făcut senzație în patra ediție din sezonul 8Chefi la cuțite”!

„Macaroane, râd în soare aurii. Macaroane!” Bontea a cântat, și Dumitrescu a făcut pe „Petrică muncitorul”... Jurizare cu scântei la „Chefi la cuțite”! Cum au reacționat chefii când li s-au jurizat preparatele...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x