Antena Căutare

Jurizare în ritm de striptease! La 74 de ani, Ileana a încins complet atmosfera! „Mie mi-a dat restart, am nevoie să îmi repornesc sistemul”

Surpriză uriașă pentru cei trei jurați de la emisiunea „Chefi la cuțite”! Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu au avut parte de o degustare, în ritm de...striptease!

Surpriză uriașă pentru cei trei jurați de la emisiunea „Chefi la cuțite”! Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu au avut parte de o degustare, în ritm de...striptease!

Ileana Georgescu are 74 de ani și spune că a descoperit „zidul tinereții”. Concurenta a ales să gătească o mâncare de morcovi cu dovlecei și clătite.

„Dacă stai multe ore în bucătărie și nu faci ceva bun, atunci de ce mai stai în bucătărie?”, a zis doamna plină de energie.

Se descrie ca fiind o mare iubitoare de dans. Dar surpriza de la „Chefi la cuțite” abia acum începe!

„Într-o zi am pus o oglindă în fața mea, am pus o melodie a lui Joe Cocker și am început să scot hainele de pe mine, până am prins mișcările alea. Am dansat în jurul unui urs de pluș, acasă. Atunci mi s-a deschis acest sentiment de a dansa lasciv”

La vederea farfuriei, Scărlătescu și-a făcut cruce, iar Bontea s-a declarat complet surprins de o asemenea combinație de mâncare: mâncare gătită cu clătite!

„Mie mi-a dat complet restart, am nevoie să îmi repornesc sistemul”, a glumit Dumitrescu.

Și când Ileana Georgescu a venit în fața chefilor, dialogurile au fost de-a dreptul savuroase!

„Mi-am făcut și ținută specială. Totul a început după ce am fost la un spectacol de la Sala Palatului. Am dansat și pentru Mihai Bendeac la emisiunea iUmor

Care a fost verdictul? Află urmărind clipul video de mai sus!

Nepalezul acesta e senzație! Samsher a făcut show la „Chefi la cuțite”! „You like sârba, you like sarmale?”... Maria i-a sucit mințile lui Scărlătescu! „Vreau să scot unghițele mele să-l zgâriu”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x