Kani de la „Chefi la cuțite” a dat lovitura cu piesa lansată! Ce videoclip îndrăzneț a filmat Andrei Hîncu

Kani (Andrei Hîncu) din sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite” de la Antena 1 a lansat o super piesă, cu care face deja senzație pe YouTube.

Kani (Andrei Hîncu) de la „Chefi la cuțite” sezonul 8 a lansat o super piesă

sursa foto: Instagram

Sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite” de la Antena 1 a fost unul de-a dreptul savuros și ne-a ținut cu sufletul la gură, în toate cele patruzeci și patru de ediții.

Aventura a început în luna septembrie, atunci când sute de persoane au venit la casting, în dorința de-a demonstra că merită să treacă mai departe în concurs. Cei selectați au primit apoi șansa de-a găti rețete savuroase, în etapa degustărilor pe nevăzute.

Kani (Andrei Hîncu) de la „Chefi la cuțite” sezonul 8 a lansat o super piesă pe YouTube

Banda a mers și Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au degustat atent fiecare farfurie, încercând să ghicească cine a gătit respectivul preparat. Am descoperit astfel concurenți talentați, rețete ieșite din comun, povești de viață incredibile și momente emoționante. Chiar și copiii au făcut spectacol culinar, în sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite”, de la Antena 1.

Descoperă mai multe imagini cu Kani (Andrei Hîncu) de la „Chefi la cuțite” în GALERIA FOTO de mai sus!

În a cincea ediție din sezonul 8 al îndrăgitului show culinar l-am putut cunoaște pe Kani (Andrei Hîncu), un tânăr în vârstă de 27 de ani, de meserie frizer.

Acesta a decis să vină în fața celor trei jurați pentru a demonstra că se pricepe la frizerie, dar și la gătit. Încurajat de către iubita sa, acesta și-a luat inima în dinți și a pregătit o rețetă de pui în crustă de semințe cu sos gorgonzola, cu care a reușit să îi impresioneze pe Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu.

citește și: Ce face Zannidache, după eliminarea de la „Chefi la cuțite”! Tânărul a dat lovitura cu o piesă nouă

Acesta a primit cuțitele și a mers mai departe în competiție. Ajuns în bootcamp, Kani (Andrei Hîncu)n a avut parte de ceva emoții și chiar a făcut anumite greșeli ce au fost aspru criticate de cei trei jurați din sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite”.

Totuși, tânărul s-a ambiționat și a trecut cu brio peste probele din bootcamp, demonstrând astfel că își merită din plin locul în echipa lui Florin Dumitrescu. Au urmat apoi paisprezece batălii culinare savuroase, care au ținut publicul cu sufletul la gură.

citește și: Ce a trăit în copilărie Zannidache Edmond de la „Chefi la cuțite”! Dezvăluiri complet neașteptate: „Nu realizam”

Chiar dacă nu a făcut cursuri de gătit, Kani (Andrei Hîncu) a trecut cu bine peste numeroase dueluri, ba chiar a reușit să ajungă până în semifinala emisiunii „Chefi la cuțite”, sezonul 8.

Deși a știut că nu are șanse să ajungă în marea finală, Kani (Andrei Hîncu) a dat tot ce a avut mai bun și a demonstrat că se pricepe la gătit la fel de bine ca la frizerie! Practic, tânărul a fost una dintre marile surprize ale acestui sezon „Chefi la cuțite”, pentru Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu.

Puțini sunt cei care știu însă că tânărul se pricepe inclusiv la cântat! La finalul lunii noiembrie, acesta a lansat piesa „Gemeni”, care a adunat aproximativ o sută de mii de vizualizări în doar o lună de la lansare. Fanii au apreciat din plin videoclipul îndrăzneț în care îl putem vedea pe Kani (Andrei Hîncu) în ipostaza de „băiat rău”.

Ultimele știri