Antena Căutare

Îți mai amintești de Irina Onescu, primărița din Petriș de la „Chefi la cuțite”? Cum arată și cu ce se ocupă azi

În sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite” de la Antena 1 am putut s-o revedem pe Irina Onescu, simpatica primăriță de la Petriș, fostă concurentă în sezonul anterior. Cum arată azi și cu ce se ocupă?

Irina Lazăr Onescu, primărița din Petriș de la „Chefi la cuțite” sezonul 7 Galerie
Irina Lazăr Onescu, primărița din Petriș de la „Chefi la cuțite” sezonul 7

Sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite” a fost unul de-a dreptul spectaculos și ne-a ținut cu sufletul la gură, cu un show culinar din care n-au lipsit sarea și piperul! Am putut cunoaște zeci de concurenți talentați, am descoperit rețete delicioase și am urmărit cu mult interes degustările, reacțiile și jurizările făcute de Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu.

Zeci de concurenți au trecut mai departe în etapa de bootcamp și toți au sperat că vor reuși să demonstreze că merită un loc într-un dintre cele trei echipe conduse de jurații îndrăgitului show culinar de la Antena 1.

Cum arată azi Irina Lazăr Onescu, fosta primăriță din Petriș, de la „Chefi la cuțite” sezonul 7

Au urmat trei probe care au testat din plin nu doar priceperea, ci și imaginația concurenților. La finalul bootcampului, Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu au ales concurenții din echipele lor.

Urmărește GALERIA FOTO de mai sus ca să descoperi mai multe imagini cu Irina Lazăr Onescu din sezonul 7 al emisiunii „Chefi la cuțite”

Au urmat numeroase confruntări culinare palpitante și dueluri ce au ținut publicul cu sufletul la gură. Probă după probă, concurenții au încercat să dea tot ce au mai bun pentru a demonstra că merită un loc în marea finală „Chefi la cuțite” sezonul 8.

Irina Lazăr Onescu, primărița din Petriș de la „Chefi la cuțite” sezonul 7

Irina Lazăr Onescu, primărița din Petriș de la „Chefi la cuțite” sezonul 7

Totuși, doar nouă dintre ei au reușit să prindă un loc în semifinală: Luca Adrian, Maria Şandru, Ionuţ Belei, Cătălin Rizea, Cristian Boca, Paul Maxim, Roxana Blenche, Claudia Radu şi Kani (Andrei Hîncu). După alte confruntări în bucătăria „Chefi la cuțite”, doar trei dintre ei s-au calificat mai departe: Maria Șandru, Roxana Blenche și Ionuț Belei, acesta din urmă fiind declarat și marele câștigător al trofeului în valoare de 30.000 de euro.

citește și: Kani de la „Chefi la cuțite” a dat lovitura cu piesa lansată! Ce videoclip îndrăzneț a filmat Andrei Hîncu

Proba a doua din semifinală a fost jurizată de concurenții sezonului anterior „Chefi la cuțite” și acesta a fost momentul în care am putut s-o revedem pe frumoasa Irina Onescu, devenită între timp și Lazăr, după căsătorie.

Irina Lazăr Onescu, primărița din Petriș de la „Chefi la cuțite” sezonul 7

Irina Lazăr Onescu, primărița din Petriș de la „Chefi la cuțite” sezonul 7

Pentru cei care nu își amintesc, Irina Lazăr-Onescu a venit în sezonul 7 al îndrăgitului show culinar împreună cu Maria Sere și a pregătit o rețetă savuroasă de lapte de pasăre. Primărița din Petriș (județul Arad) i-a cucerit pe cei trei jurați nu doar cu desertul pregătit, ci și cu poveștile sale incredibile de viață și cu modul în care a reușit să readucă la viață o localitate uitată de turiști.

citește și: Ce face Zannidache, după eliminarea de la „Chefi la cuțite”! Tânărul a dat lovitura cu o piesă nouă

În sezonul 7 al emisiunii „Chefi la cuțite”, concurenta a fost eliminată cu doar o ediție înainte de semifinală, demonstrând astfel că a reușit să ajungă departe în competiție, dar și că se pricepe de minune la gătit.

După show, primărița din Petriș s-a căsătorit. Acum nu mai deține această funcție, ci este consilier judetean în cadrul Consiliului Judetean Arad.

Recent, fosta concurentă de la „Chefi la cuțite” sezonul 7 și-a făcut și o schimbare surprinzătoare de look, alegând să poarteo nuanță de roz la păr.

Irina Lazăr Onescu, primărița din Petriș de la „Chefi la cuțite” sezonul 7

Irina Lazăr Onescu, primărița din Petriș de la „Chefi la cuțite” sezonul 7


Kani de la „Chefi la cuțite” a dat lovitura cu piesa lansată! Ce videoclip îndrăzneț a filmat Andrei Hîncu... Îți amintești de Amalia Bellantoni, Sicilianca de la „Chefi la cuțite”? Ce face azi fosta concurentă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x