Antena Căutare

L-a sfidat pe chef Scărlătescu și a devenit aliat în echipa neagră! Eusebiu Tuchilus a gătit pentru Brad Pitt și a renunțat la job pentru a veni la emisiune!

Eusebiu Tuchilus are 21 de ani, dar performanțe greu de egalat! Tânărul a gătit pentru vedete celebre de la Hollywood. Sebi a venit la „Chefi la cuțite” pentru a demonstra juriului că are tot ce îi trebuie pentru a merge mai departe în concurs.

Eusebiu Tuchilus are 21 de ani, dar performanțe greu de egalat! Tânărul a gătit pentru vedete celebre de la Hollywood. Sebi a venit la „Chefi la cuțite” pentru a demonstra juriului că are tot ce îi trebuie pentru a merge mai departe în concurs.

Ajuns în echipa neagră condusă de chef Florin Dumitrescu, concurentul a stârnit adevărate reacții atunci când a avut o confruntare de zile mari cu chef Scărlătescu.

Sebi a venit la „Chefi la cuțite” pentru a demonstra juriului că are tot ce îi trebuie pentru a merge mai departe în concurs.

Este pasionat de bmx, sporturi în aer liber, muzica hip hop și competițiile canine. Dar poate că cel mai mare hobby al său este și va rămâne gătitul.

Tânărul locuiește în Italia și a venit în țară pentru a-și încerca norocul în fața lui Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu, dar și pentru a-și urma visul: acela de a-și deschide o fermă. A reușit, dar se pare că marea lui pasiune a rămas gătitul.

Sebi a gătit pentru vedete celebre precum Brad Pitt și Sophia Loren, iar acum speră că va reuși să câștige concursul „Chefi la cuțite”.

Cum a ajuns aici?

„Totul a început când Chef Alex Petricean, bun prieten al verișoarei mele, m-a recomandat la Chefi la cuțite, fără să mă anunțe chiar. A fost o surpriză pentru mine și o provocare pe care am decis să o accept.

Am decis să îmi asum riscul, chit că nu știam dacă voi trece de preselecții. Chefi la cuțite va fi, la fel ca și celelalte, o experiență ce mă provoacă la maxim și din care voi învăța lecții prețioase de la oameni pe care îi apreciez pentru munca lor în bucătărie”

În preselecții a pregătit o cremă de mazăre cu tarhon și calcan, pe care o poți găsi aici!

L-a vrut chef Dumitrescu, dar l-a luat chef Scărlătescu. Cine este Cătălin Banu, PRIMUL ales în echipa roşie... Chef Florin nu i-a dat cuţitul, dar l-a ales în echipa lui. Cine este George Petrescu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x