Antena Căutare

Chef Florin nu i-a dat cuţitul, dar l-a ales în echipa lui. Cine este George Petrescu

George Petrescu este din Focşani, are 23 de ani şi este bucătar. Pentru degustările pe nevăzute a ales un preparat pe care ştie să-l gătească "şi cu ochii închişi".

George Petrescu este din Focşani, are 23 de ani şi este bucătar. Pentru degustările pe nevăzute a ales un preparat pe care ştie să-l gătească "şi cu ochii închişi".

Este într-o relaţie de 1 an şi 4 luni cu MIhaela pe care a cunoscut-o "într-o perioadă mai sumbră a vieţii".

"Am avut nişte vicii, iar bucătăria nu se număra printre ele. Am încercat cam tot ce se putea încerca. Am căzut într-o latură mai întunecată a vieţii. Apoi m-am decis să mă apuc de bucătărie", îşi aminteşte George cu un zâmbet amar pe chip.

Visul lui este să-şi deschidă un restaurant "cu un meniu WOW!" şi cu o stea Michelin

Pentru că iubita lui i-a fost tot timpul alături, s-a hotărât să renunţe la obiceiurile proaste şi s-a apucat de un curs de bucătar. A terminat cu brio şi apoi s-a angajat într-un bistro. "Mâncam şi dormeam acolo. Sunt fanatic!".

Mentorul lui a fost chiar bunicul şi lui îi dedică reuşita de a trece mai departe în emisiunea "Chefi la cuţite" . "Cel mai dificil moment din viata mea a fost moartea bunicului meu. Buncul meu a fost un mentor pentru mine. El avea astm bronsic si a avut un culum de criza intr-o luna si nu s-a mai putut face nimic pentru el".

"Motivul pentru care vreau să particip la emisiunea „Şefi la Cuţite” este pentru că aş vreau să văd la ce nivel sunt în domeniul gastronomic şi de ce nu să mi le depaşesc, îmi doresc să ajung până în finală şi de ce nu să câştig iar pe parcurs să îmi deschid propriul meu restaurant, chiar dacă nu ştiu ce probe mă vor aştepta în acest format de emisiune sunt deschis confruntărilor şi sper să le trec cu bine", spune George.

Şi-a dorit mult să primească două cuţite pentru că "nu prea are cu ce să lucreze". Îi era teamă cel mai mult de chef Bontea "pentru că aroganţa lui este asemănătoare cu a mea şi suntem prea multe persoane în aceeaşi cameră". Chef Bontea a fost primul care a reacţionat: "Farfuria nu ar fi arătat rău, numai că este destul de încărcată". "Eşti simpatic, dar nu e suficient. Atenţie la chestii care nu-şi au, totuşi, rostul, dar eşti acolo unde trebuie. Bravo!"

Chef Scărlătescu: "Eu vreau să ştiu ce rost ar avea frunza asta de banană", s-a întrebat nedumerit cheful. Iar răspunsul nu l-a mulţumit: "Prima explicaţie, prima alunecare". Dar, la final i-a dat cuţitul aplaudând frenetic: "Bravo, mă! O tâmpenie mai mare nu am văzut, dar mi-a plăcut!"

Chef Dumitrescu: "Mişule, eşti o persoană indecisă şi asta se simte în farfuria ta. Tot ce avem noi aici este un amalgam de elemente decorative din mai multe bucătării".

Vezi aici reţeta lui George!

L-a sfidat pe chef Scărlătescu și a devenit aliat în echipa neagră! Eusebiu Tuchilus a gătit pentru Brad Pitt și a renun... Din centrul de plasament direct în echipa lui chef Bontea. Cine este Alexandru Popa...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x