Antena Căutare

Lacrimi și o poveste dureroasă! Își dedică viața fiicei sale de opt ani: "Tati a învățat să gătească pentru a-și hrăni fetița "

Sezonul de poveste al show-ului culinar ,,Chef la cuțite” continuă cu o nouă ediție impresionantă de jurizări pe nevăzute, ce aduc în fața juraților, dar și a telespectatorilor preparate delicioase, apariții inedite și bucătari extrem de talentați pentru care gastronomia este un adevărat stil de viață.

Sezonul de poveste al show-ului culinar ,,Chef la cuțite” continuă cu o nouă ediție impresionantă de jurizări pe nevăzute, ce aduc în fața juraților, dar și a telespectatorilor preparate delicioase, apariții inedite și bucătari extrem de talentați pentru care gastronomia este un adevărat stil de viață.

Povestea lui Emil este impresionantă. Acum trei ani, a divorțat de soția sa, după 13 ani de căsnicie. A trecut cu greu peste despărțire, însă copilul l-a ajutat să răzbească. Are o fetiță de opt ani, Georgiana, care i-a rămas în grijă.

"Mergeam la restaurant la început, trebuia să-mi hrănesc fiica după ce soția mea a plecat. Dar nu puteam suporta cheltuielile, așa că tati a învățat să gătească", a povestit concurentul, care a lăcrimat atunci când a povestit de fetița sa.

Supă cremă de praz servită cu crutoane, a fost preparatul propus de el pentru concurs.

S-a râs copios! "Cine ar putea să ne otrăvească așa?" După degustare, gura lui chef Bontea a fost luată la con... CONCURS! Intră în competiția "Chefi la cuțite" și câștigă o super tigaie cu care să faci spectacol în bucătări...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x