Antena Căutare

Lacrimi și probe surprinzătoare în semifinala Chefi la cuțite 2020

În această seară de la 20.30 Antena 1 difuzează semifinala Chefi la cuțite. Fără precedent în toate cele 7 sezoane de până acum, chefii vor avea fiecare câte 3 concurenți care se vor lupta pentru dreptul de a ocupa un loc în marea finală.

Lacrimi și probe surprinzătoare în semifinala Chefi la cuțite 2020
Lacrimi și probe surprinzătoare în semifinala Chefi la cuțite 2020

Această egalitate va pune și mai multe paie pe focul orgoliilor, iar tensiunea va atinge cote de neimaginat. Semifinala va avea 3 probe de foc, una mai surprinzătoare decât cealaltă.

Concurenții vor fi copleșiți de emoții, astfel încât la un moment dat abia mai pot găti din cauza lacrimilor. Juriul va fi şi el unul special în acest moment al concursului, format din comedianți și actori de comedie. Ilona Brezoianu, Dan Badea, Anca Sigartău, Cristi Iacob, Andrei Ciobanu și Ionuţ Rusu sunt cei care vor decide finaliștii Chefi la cuțite, sezonul 8.

Citește și: Ce a pățit Robert Vasiliu (Ragnar) după ce a părăsit „Chefi la cuțite”! Fanii au încercat să-l ajute

Semifinala Chfi la cutite, în această seară de la 20.30 Antena 1

Diseară de la 20.30 intră în luptă Luca Adrian, Maria Șandru și Ionuț Belei din echipa lui chef Sorin Bontea, Cătălin Rizea, Cristian Boca și Paul Maxim din echipa lui chef Cătălin Scărlătescu și Roxana Blenche, Claudia Radu și Kanni din echipa lui chef Florin Dumitrescu.

Citește și: Cum arăta Kani de la „Chefi la cuțite” fără barbă, cu ochelari și cu bustul la vedere! Fanii nu l-au recunoscut

Ce a pățit Robert Vasiliu (Ragnar) după ce a părăsit „Chefi la cuțite”! Fanii au încercat să-l ajute... Zanni de la Chefi la Cuțite, plin de fire electrice într-un pictorial spectaculos. Ce face după eliminarea din show...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x