Antena Căutare

Liliana Maria Haldea, poveste emoționantă de viață la „Chefi la cuțite”! „Am făcut accident înainte de emisiune”

Liliana Maria Haldea are 53 de ani, este de meserie sociolog și a reușit să-i impresioneze pe cei trei jurați ai emisiunii „Chefi la cuțite cu povestea sa de viață!

Liliana Maria Haldea, poveste emoționantă de viață la „Chefi la cuțite”! „Am făcut accident înainte de emisiune”
Liliana Maria Haldea, concurentă la „Chefi la cuțite”

Emisiunea „Chefi la cuțite” poate fi urmărită luni, marți și miercuri, la Antena 1, de la ora 20:30!​

În timp ce a pregătit o rețetă inedită de desert pe care l-a denumit „cale cu nucă”, Liliana Maria Haldea a povestit la „Chefi la cuțite” mai multe despre viața sa.

Am aflat că este inspector la direcția de asistență socială și are o pasiune mare pentru gătit, dar și pentru lucrul cu oamenii.

Liliana Maria Haldea i-a surprins pe jurații Chefi la cuțite

Cu lacrimi în ochi, concurenta a dezvăluit că meseria pe care o are nu a ferit-o și de decizii grele, prin care a fost nevoită să aleagă destinul unor copii!

citește și: Celebra actriță Adriana Trandafir, surpriză de zile mari la „Chefi la cuțite”! Ce a gătit: „Așa mâncau moșii și strămoșii”

„Am vrut să trăiesc și eu emoția concurenților. M-am înscris la Chefi la cuțite și în sezonul trecut, dar n-am mai ajuns pentru că, înainte cu câteva zile de preselecții, am făcut accident cu mașina. Am ajuns la Urgențe și m-am trezit cu dosar penal că m-am autoaccidentat. Acum sper să reușesc la Chefi la cuțite”, a mărturisit Liliana Maria Haldea, totul în timp ce și-a pregătit cu multă atenție preparatul ales.

citește și: Surpriză de proporții! Sorin Bontea a anunțat cine a câștigat amuleta 22 de la „Chefi la cuțite”!

După ce au degustat desertul, ușile s-au deschis și concurenta și-a făcut apariția în platoul emisiunii „Chefi la cuțite”.

Am descoperit care este povestea din spatele rețetei pregătite, dar și ce viață plină de suișuri și coborâșuri a avut concurenta. Pentru rețeta aleasă, Liliana Maria Haldea a primit trei cuțite și șansa de-a merge mai departe în competiție!

Urmărește clipul video de mai sus din sezonul 8 „Chefi la cuțite” ca să savurezi momentul!

Sorin Bontea este jurat și dă verdictul pentru Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu! „Ce senin e bagabontul, mă”... Surpriză de proporții! Sorin Bontea a anunțat cine a câștigat amuleta 22 de la „Chefi la cuțite”!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x