Antena Căutare

Lino Bucci, fost concurent la Chefi la cuțite, a murit. Anunțul a fost făcut de fiica celebrului bucătar

Lino Bucci, un celebru bucătar care a făcut senzație în emisiunea Chefi la cuțite de la Antena 1, alături de familia sa, a murit. Anunțul a fost făcut chiar de către fiica acestuia, Mayla Annalisa Bucci.

colaj foto cu lino bucci si familia sa la chefi la cutite de la antena 1 Galerie
Lino Bucci, fost concurent la Chefi la cuțite, s-a stins din viață | Antena 1

Lino Bucci a murit, un celebru bucătar italian cunoscut în Craiova și nu numai. Anunțul a fost făcut chiar de către una dintre fiicele acestuia, Mayla Annalisa Bucci. Vestea i-a întristat pe mulți și nu puține au fost mesajele de condoleanțe primite pe Facebook și Instagram de către familia acestuia. În 2019, acesta a participat împreună cu familia sa la Chefi la cuțite, sezonul special dedicat familiilor.

A murit Lino Bucci, celebrul bucătar care a făcut show la Chefi la cuțite, sezonul dedicat familiilor, de la Antena 1

Lino Bucci, un celebru bucătar care a participat inclusiv la Chefi al cuțite, a murit. Vestea i-a întristat pe mulți.

Lino Bucci, cetățean italian, a venit în România în anii `90 și astfel a cunoscut-o pe Felicia, femeia de care s-a îndrăgostit și care l-a convins să rămână aici. Împreună și-au făcut nu doar o familie frumoasă, ci și un restaurant în Craiova.

Citește și: Mayla Annalisa Bucci i-a surprins pe chefi, poate prea mult. Ce a dezvăluit Sorin Bontea

Timp de 22 de ani, numeroși clienți i-au trecut pragul restaurantului și s-au delectat cu preparatele sale. Apoi, familia a decis să se mute în Italia, ca să facă o schimbare în viața lor. Aventura lor de gătit a continuat la un restaurant de care s-a ocupat toată familia cu multă pasiune și dăruire. Mayla, fiica regretatului bucătar, i-a moștenit pasiunea pentru bucătărie și chiar s-a făcut remarcată la emisiuni culinare din România și Italia. În prezent, aceasta este executive chef la restaurantul familiei.

Pe Lino Bucci l-am putut vedea la emisiunea Chefi la cuțite de la Antena 1, în anul 2019, în sezonul special dedicat familiilor. Atunci, el a venit alături de Felicia (soția sa) și de cele două fiice ale lor, Mayla Annalisa și Chiara.

Citește și: Un italiano vero și fetele sale au făcut spectacol! Au cântat, au gătit și...s-au ciondănit! „Greu cu trei românce...”

Având totuși ceva emoții, cei patru au decis să pregătească o rețetă deosebită de ouă în două texturi, cu fondue de parmezan, fructe de pădure și crumble. Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au degustat atent preparatul și au fost plăcut surprinși de rezultat. Și-au dat seama imediat că este vorba despre cineva experimentat în bucătărie și rezultatul a fost unul pe măsură, căci familia a primit cuțitele din partea celor trei chefi.

În cursul zilei de 3 mai 2022, Mayla Bucci a făcut anunțul ce i-a întristat pe toți. Lino Bucci a murit și mulți dintre cei care l-au cunoscut pe celebrul bucătar au dorit să își exprime regretul prin mesaje de condoleanțe adresate familiei.

Chef Sorin Bontea, videoclip emoționant alături de mama sa: „Gătesc cu mama friptură la cuptor”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x