Live acumObservator 19
Prime Time 20:20Asia Express - Drumul elefantului (r)

Chefi la cuțite

MIERCURI, JOI, VINERI | ora 20.30

Un italiano vero și fetele sale au făcut spectacol! Au cântat, au gătit și...s-au ciondănit! „Greu cu trei românce...”

Familia Bucci, formată din Lino, Felicia, Mayla și Chiara, a venit la emisiunea "Chefi la cuțite" ca să demonstreze că nimic nu este imposibil atunci când îți dorești cu adevărat!

Familia Bucci, formată din Lino, Felicia, Mayla și Chiara, a venit la emisiunea "Chefi la cuțite" ca să demonstreze că nimic nu este imposibil atunci când îți dorești cu adevărat!

Era prin anii `90 atunci când Lino, un italiano vero, a venit în România să se distreze. Doar că soarat i-a pregătit acestuia o surpriză de zile mari, mai ales atunci când a întâlnit-o pe Felicia.

Cei doi au format o familie și azi au două fiice și o poveste de viață incredibilă! Au condus un restaurant timp de mai bine de 20 de ani, apoi au decis să se stabilească în Italia! Au pornit totul de la zero, cu mult curaj!

Se pare că Mayla este cea care pune cel mai mult suflet în bucătărie și, nu de puține ori, ea ajunge să își depășească mentorul, adică pe tatăl ei. Cei doi se ciondănesc adesea, mai ales că au viziuni diferite despre mâncare. În ce măsură talentul o va ajuta pe ea și pe familia ei să meargă mai departe în concurs?

Cu o super rețetă de ou in două consistențe cu fondue de parmezan, fructe de pădure și crumble și una de Lemon Fiction, un desert deosebit, familia Bucci a pregătit ceva demn de ultra fine dining! Verdictul? Concurenții au mers mai departe!


🔥 Edițiile speciale Titani la cutite se văd online pe AntenaPlay ⏩ antenaplay.ro/titani-la-cutite. Disponibil pe SmartTV, smartphone, tabletă sau computer.


Totul despre Chefi la Cuțite găsesti și pe Facebook >> / Instagram >> / Youtube >>

🔵 INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

 

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro