Antena Căutare

Liviu și-a luat două bilete de avion, să fie sigur că ajunge la „Chefi la cuțite”! „E săracă farfuria? Păi și io sunt sărac!”

Liviu Andrei Gugula a venit la emisiunea „Chefi la cuțite” ca să demonstreze că știe să gătească! Chiar dacă e plecat de mulți ani în Spania, tânărul a urmărit toate sezoanele!

Liviu Andrei Gugula a venit la emisiunea „Chefi la cuțite” ca să demonstreze că știe să gătească! Chiar dacă e plecat de mulți ani în Spania, tânărul a urmărit toate sezoanele!

Și ca să fie sigur că nu ratează înscrierea, Liviu și-a luat chiar două bilete de avion! Asta da determinare!

Plin de emoție, bucătarul de 29 de ani a pregătit o rețetă specială de cod cu spanac și sos de tomate cu mazăre.

„Am făcut un pariu cu un prieten și dacă voi trece mai departe în concurs, atunci mă voi vopsi verde în cap, exact ca Joker”, a zis concurentul plin de emoții.

Ajuns în fața chefilor, Liviu a povestit cum a făcut chiar și scandal în aeroport ca să ajungă la concurs și a stat și s-a uitat la toate edițiile „Chefi la cuțite”, chiar dacă s-a uitat pe telefonul spart!

Concurentul chiar a făcut senzație la emisiune și pentru rețeta pregătită, Liviu a primit trei cuțite și a mers mai departe în concurs!

„Nu se poate așa ceva”, a zis acesta șocat de rezultat! Așadar e mai mult decât evident că îl așteaptă o frizură...verde!

Te topești instant! La patru ani, Radu a făcut cel mai tare tiramisu! „Punem gălbenușurile, care sunt strălucitoare ca o... Dorian Popa și „mamișor”, apariție de senzație! „Altceva, bossule! Acuma, John...posibilitățile erau limitate!”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x