Pentru iubitorii preparatelor pe bază de pește, o combinație perfectă de ingrediente într-o rețetă de senzație: ”Cod cu spanac și sos de roșii cu mazăre”.
Ingrediente pentru cod cu spanac și sos de roșii cu mazăre
- 600 g file de cod
- 1 kg roșii coapte
- 2 kg baby spanac
- 400 g mazăre
- 250 ml ulei de măsline
- Sare
- Zahăr
- Piper
- Usturoi
- Rozmarin
- Cimbru
- Busuioc verde
- Microplante și flori decorative
Mod de preparare cod cu spanac și sos de roșii cu mazăre
Codul se prepară la cuptor, într-o tavă cu ulei, condimentat cu sare, piper, usturoi, cimbru și rozmarin și acoperit cu folie de aluminiu.
Roșiile se opăresc, se curăță de piele, se toacă și se transformă în sos, prin fierbere cu puțin ulei și usturoi, sare, piper și busuioc verde, toate după gust.
Se trage spanacul la tigaie cu 1-2 căței de usturoi mărunțiți,sare și piper, iar mazărea se fierbe în apă cu sare.
Când toate preparatele sunt gata, se așază pe farfurii și se decorează cu elementele de decor.
Tiramisu. Un tort simplu, dar foarte delicios și răcoros!... Mâncare de limbă cu măsline și sos de roșii...