Antena Căutare

Lorant Erdei, unul din oamenii de bază din echipa lui Scărlătescu, are în continuare emoții! Ce face concurentul după concurs?

Nu a reușit să câștige marele premiu, dar cu siguranță toți s-au convins de faptul că Lorant Erdei a fost unul dintre cei mai buni concurenți din sezonul al treilea al emisiunii „Chefi la cuțite”!

Nu a reușit să câștige marele premiu, dar cu siguranță toți s-au convins de faptul că Lorant Erdei a fost unul dintre cei mai buni concurenți din sezonul al treilea al emisiunii „Chefi la cuțite”!

Echipa mov a lui chef Cătălin Scărlătescu s-a bazat mult pe ajutorul și pe implicarea lui Lorant, motiv pentru care a câștigat inimile și admirația tuturor din concurs.

Gianny, câștigătorul „Chefi la cuțite”, surpriză uriașă pentru susținători! „De ziua mea voi găti pentru 400 de copii! Și promit că o parte din premiu va fi donat”

Fostul concurent a mărturisit cum a început pasiunea lui pentru gătit:

„Totul a pornit de la sfatul unor prieteni. Am mers la Budapesta unde am urmat niște cursuri de gătit. Am revenit în țară, apoi am plecat în Franța și în Germania. De-a lungul timpului m-am perfecționat. A fost un drum lung”

A lucrat într-un restaurant cu două stele Michelin, din Franța. A fost greu, iar presiunea și atmosfera e la cote maxime.

„Am revenit în țară, am lăsat totul în urmă după ce m-am îndrăgostit. Am zis că și acasă pot face performanță. Țara noastră oricum are nevoie de tineri talentați ca noi”

Ce face concurentul după emisiune?

„Aștept să nască soția și să îmi țin copilul în brațe. Am emoții mai mari decât în emisiune!”

Gianny a fost abandonat în copilărie, dar a continuat lupta până a câștigat „Chefi la cuțite”! „Uneori mergeam la stadio... Farfuriile lui sunt ca un adevărat paradis! Cum arată operele culinare ce ies din mâna lui Gianny, câștigătorul „Chefi l...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x