Antena Căutare

Lovitură grea pentru concurenții din duelul Chefi la cuțite! Ce probă neașteptată le-a dat Gina Pistol

După ce au gătit deja 60 de minute în a 6-a proba Chefi la cuțite, echipele lui Bontea și Dumitrescu trebuie să se mai întreacă o dată, acum în proba individuală.

Emisiunea „Chefi la cuțite” poate fi urmărită luni, marți și miercuri, la Antena 1, de la ora 20:30!​

Vezi toate știrile și noutățile Chefi la cuțite aici!

Cătălin Scărlătescu a câștigat a 6-a proba, în ediția 33 din sezonul 8 al emisiunii Chefi la cuțite, ce a permis concurenților echipei sale să se relaxeze pentru moment.

La polul opus se află echipele lui Sorin Bontea și Florin Dumitrescu, ce trebuie să se înfrunte într-un duel cu o miză mare și o temă complicată.

Ce echipe au ajuns la duel, în ediția 33 din sezonul 8 Chefi la cuțite

Concurenții din echipele lui Sorin Bontea și Florin Dumitrescu au intrat în duelul ediției 33 cu emoții și vestea dată de Gina Pistol nu i-a ajutat.

După ce au gătit 60 de minute rulade și rulouri pentru juriul format din doctori, în proba individuală, cele două echipe au fost nevoite să gătească, de această dată, cu lactate.

Deși lactalele reprezintă ingrediente de bază din bucătăria din România, concurenții nu au primit vestea cu entuziasm, ci cu și mai multe emoții.

Unii dintre ei nu știau ce feluri de mâncare pot pregăti în duelul ediției 33 Chefi la cuțite, pe când alții au decis să încerce rețete ambițioase, menite să impresioneze chefii.

Urmărește clipul video de mai sus din sezonul 8 „Chefi la cuțite” ca să savurezi momentul!

Întorsătură de situație în a 6-a înfruntare Chefi la cuțite! Ce echipă a câștigat proba în ultimele momente... Zanni a fost ajutat de colegii săi în proba individuală Chefi la cuțite! Ce rețetă de care nu auzise până acum a ajuns s...
Alimentul care are puternic efect inflamator. Mulți români îl manancă la cina fară să știe riscurile
Specialiștii au dezvăluit care este alimentul care are un puternic efect inflamator. Se pare...
Horoscopul zilei de 29 martie 2023. Taurii iau o decizie importantă. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 29 martie 2023 aduce schimbări în viața nativilor din zodia Taurului....
Ultimele știri
x