Antena Căutare

Lui chef Scărlătescu i-au zis Grăsuțu, Dumitrescu e Crețu, dar Botea s-a ales cu cel mai tare apelativ! Noile porecle ale chefilor!

În cel de-al treilea sezon, bătălia se dă și altfel decât în ”cuțite”. După ce chef Scărlătescu a devenit idolul celor mai multe doamne care au trecut pragul platoului, a venit rândul și celorlalți chefi să-și dea carisma pe față. 

În cel de-al treilea sezon, bătălia se dă și altfel decât în ”cuțite”. După ce chef Scărlătescu a devenit idolul celor mai multe doamne care au trecut pragul platoului, a venit rândul și celorlalți chefi să-și dea carisma pe față.

Astfel, cu toții s-au ales cu cele mai distractive porecle, scrise negru pe alb de către Gina Pistol pe lista cu kilogramele: Secsosu', Grăsuțu' si Crețu. Nu știți despre ce vorbim? Cum nu?

După ce primele două sezoane de „Chefi la cuțite” și-au lăsat amprenta pe silueta celor trei jurați, aceștia au intrat la dietă. Preocupată de silueta și sănătatea lor, Gina le-a adus la platou un cântar pentru a ține evidența kilogramelor cu care chefii întră în preselecții și oscilațiile de greutate.

N-ai văzut în viaţa ta aşa ceva! Chef Dumitrescu şi Chef Bontea îl trimit pe Chef Scărlătescu la… azil. “Din păcate, nu ... „Chefi la cuțite”, record de audiență la nivel de rating! Peste două milioane de români au fost luni seară cu ochii pe e...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x