Mâncarea tradițională a dat bătăi de cap chefilor! Ce rețete au ales să gătească la „Chefi la cuțite”

A venit momentul ca Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu să descopere care este a zecea amuletă pregătită de Gina Pistol, în sezonul 8 „Chefi la cuțite”!

Sorin Bontea la „Chefi la cuțite”, sezonul 8

Emisiunea „Chefi la cuțite” poate fi urmărită luni, marți și miercuri, la Antena 1, de la ora 20:30!​

Se pare că deocamdată, Cătălin Scărlătescu este cel care conduce detașat, căci are cinci amulete. Sorin Bontea a fost ceva mai puțin norocos, reușind să adune doar trei, în timp Florin Dumitrescu trebuie să recupereze puternic, fiindcă are doar o amulet.

De data aceasta, în a zecea ediție din sezonul 8Chefi la cuțite”, cei trei chefi trebuie să demonstreze că și mâncarea românească tradițională poate să fie servită sub formă de fine dining.

citește și: Secretele familiei lui Ștefan Bănică, dezvăluite la „Chefi la cuțite”! Ce s-a aflat despre fiul său

După ce s-au gândit bine, fiecare și-a ales preparatul cu care speră să dea marea lovitură, în lupta pentru amuletă.

Sorin Bontea a decis să pregătească lapte de pasăre, iar Cătălin Scărlătescu și-a pus toate speranțele într-o plăcintă cu brânză. Florin Dumitrescu, în schimb, a ales să gătească o tocăniță de cartofi. Ca rețeta sa fie una de fine dining, mâncarea va fi servită cu spumă de afumătură și jeleu de mărar!

citește și: Mirel Magop a mers pe jos până la Roma! Concurentul de la „Chefi la cuțite” a călătorit pe jos zeci de mii de kilometri

„Tocănița de cartofi e o mâncare care mă leagă de copilărie, dar și de perioada adultă, de Cristina, soția mea”, a dezvăluit acesta.

Pentru cei care nu știu, tocănița de cartofi este mâncarea cu care acesta a fost cucerit de soția sa!

Urmărește clipul video de mai sus din sezonul 8Chefi la cuțite” ca să savurezi momentul!

Ultimele știri