Mirel Magop a mers pe jos până la Roma! Concurentul de la „Chefi la cuțite” a călătorit pe jos zeci de mii de kilometri

Un concurent cu adevărat surprinzător din sezonul 8 „Chefi la cuțite” este Mirel Magop, în vârstă de 51 de ani!

Mirel Magop la emisiunea „Chefi la cuțite”

Emisiunea „Chefi la cuțite” poate fi urmărită luni, marți și miercuri, la Antena 1, de la ora 20:30!​

Mirel Magop a venit la emisiunea „Chefi la cuțite” ca să încerce o experiență nouă.

„Am fost globe trotter, am trecut prin 54 de țări. Mi-a scăpat capitalia Braziliei, deci am ajuns în 54 de țări și 53 de capitale. Am scris si o carte, numită Gringo, a dezvăluit concurentul despre incredibila sa experiență de viață.

Cu o rețetă delicioasă de papanași moldovenești, acesta a declarat că „nu îi pasă câte cuțite primește, atâta timp cât nu sunt în spate”.

citește și: Jurizare cu supărare pentru a zecea amuletă de la „Chefi la cuțite”! Ce s-a întâmplat

Banda a mers, cloșurile s-au ridicat și Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu au degustat desertul, cu mult interes.

Odată ajuns în fața celor trei jurați, acesta a dezvăluit ce nu a mers bine în bucătărie și nu numai!

„Zece ani am călătorit prin lume, am ajuns în 54 de țări. Sunt singurul român care a mers pe jos prin toate orașele din țară. Prima dată am vizitat toate cele 320 de orașe din România, am făcut 11.000 de kilometri doar în România. Am refăcut drumul lui Badea Cârțan, cu opinci și fără cort sau sac de dormit. Așa am plecat la Roma. Am dormit prin case părăsite, pe sub poduri”, a povestit Mirel Magop, spre marea surprindere a celor trei jurați de la „Chefi la cuțite”.

Ce îl motivează pe Mirel Magop să meargă zeci de mii de kilometri pe jos? Urmărește clipul video de mai sus din sezonul 8 Chefi la cuțite ca să afli totul!

Ultimele știri