Antena Căutare

Mariea Crâșmaru de la „Chefi la cuțite” e femeia cu cel mai lung pașaport din lume și un record greu de întrecut

În ediția 24 din sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite”, Mariea Crâșmaru, prima femeie care a făcut înconjurul lumii pe jos, a gătit o rețetă specială de ceviche!

Mariea Crâșmaru de la „Chefi la cuțite” e femeia cu cel mai lung pașaport din lume și un record greu de întrecut Galerie
Mariea Crâșmaru, concurentă în sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite”

Emisiunea „Chefi la cuțite” poate fi urmărită luni, marți și miercuri, la Antena 1, de la ora 20:30!​

Chiar dacă a avut ceva emoții în timp ce a pregătit în sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite” o rețetă deosebită de ceviche din biban de mare, Mariea Crâșmaru a sperat că va reuși să primească două sau trei cuțite din partea celor trei jurați!

După ce au degustat preparatul, ușile s-au deschis și Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au cunoscut-o pe concurenta care a adus cu ea cartea pe care a scris-o, după numeroasele sale aventuri!

Mariea Crâșmaru, femeia care a făcut înconjurul lumii pe jos, i-a uimit pe jurații Chefi la cuțite

Am descoperit astfel că Mariea Crâșmaru de la „Chefi la cuțite” este cea care a făcut înconjurul lumii pe jos, acesta fiind și cea mai lungă călătorie parcursă vreodată de o femeie!

citește și: Mariea Crâșmaru, singura femeie care a făcut înconjurul lumii pe jos, a gătit la „Chefi la cuțite”

„Am parcurs 120 de țări, șapte continente, Polul Nord și Polul Sud. Eu sunt o dovadă vie că poți să visezi și poți să-ți împlinești visurile dacă vrei. Eu asta mi-am dorit, să urc România pe cea mai înaltă treaptă a călătorilor lumii! Și chiar am reușit”, a mărturisit Mariea Crâșmaru, extrem de emoționată.

După ce a făcut turul României, concurenta de la „Chefi la cuțite” a decis să obțină un record Guiness ca globetrotter! Cu ghiozdanul în spate, Mariea Crâșmaru a plecat la drum, la vârsta de 48 de ani. Trei ani și cinci luni i-a luat călătoria, aceasta mergând între 28 și 30 de kilometri pe zi. Aceasta a străbătut 120 de țări, adică o distanță totală de 300.000 de kilometri.

citește și: Le-a prezis viitorul! Cum au reacționat jurații „Chefi la cuțite” când au dat ochii cu vrăjitoarea Miliarda Șerban

În drumul său, denumit ulterior „cel mai lung drum parcurs vreodată de o femeie”, a ajuns la înălțimi de peste șase mii de metri și a îndurat inclusiv temperaturi de minus 38 de grade Celsius (în Antarctica) sau de plus șaizeci de grade Celsius (în deșertul din Emiratele Arabe Unite).

La finalul călătoriei sale, femeia s-a ales cu cel mai lung pașaport din lume: 154 de pagini, cu o lungime totală de nouăsprezece metri!

După ce i-au ascultat captivați povestea, cei trei jurați ai emisiunii au oferit verdictul pentru rețeta prezentată de Mariea Crâșmaru: două cuțite și șansa de-a merge mai departe în competiție!

Urmărește clipul video de mai sus din sezonul 8 „Chefi la cuțite” ca să savurezi momentul!

Mariea Crâșmaru, singura femeie care a făcut înconjurul lumii pe jos, a gătit la „Chefi la cuțite”... Chef Florin Dumitrescu de la „Chefi la cuțite” s-a lăsat de polo și s-a angajat în bucătărie la 14 ani! Ce salariu neașt...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x